zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Veseljaški Iztok in kalorično veseljačenje

10. 1. 2018; 09.00
Avtor: V. M.
iztok perše3

Iztok je dobrovoljček. foto: Planet TV

Tudi Iztok Perše je v šovu The Biggest Loser Slovenija svoje telo olajšal za zavidljivo številko kilogramov. Pa bo doma lahko nadaljeval z zdravim življenjskim slogom?

Simpatični Iztok je v šovu shujšal za več kot 44 kilogramov in na tehtnici končno ugledal dvomestno številko. Da je z napredkom izjemno zadovoljen, smo lahko videli zlasti na zadnjem tehtanju, kjer je povsem osupel zrl v številke na tehtnici. Kako le ne, ko pa je zgolj v enem tednu shujšal za 3,7 kilograma.

Močna volja mu bo pomagala, da se bo uprl razvadi. foto: Planet TV

Marljivo treniranje in dieta sta se lepo obrestovala, nekoliko drugače pa bo v realnem življenju, kjer se tekmovalec rad poveseli ob dobri kapljici. Iztok je pač veseljak, a se ob tem še kako zaveda, da lahko njegova razvada vpliva na pot, ki jo je prehodil v dolgih 13-ih tednih. Alkohol namreč vsebuje veliko kalorij, zato je že razmišljal, kako bo vzpostavil ravnovesje in si ne preveč škodoval, kadar se bo zabaval s prijatelji.

"Namesto vina in žganja bo treba zdaj vino razredčiti z dvema decilitroma radenske in to potem dalj časa po malem piti," je v klepetu z dietičarko Katjo glasno razmišljal Iztok in ob njeni zaskrbljenosti pripomnil še, da mu bo šlo dobro, nenazadnje teh zabav niti ni toliko.

Iztok na prvem tehtanju. foto: Planet TV

prejšnji članek
Ljubko: Jasna Kuljaj v fitnesu s hčerko
Zdravje
Ljubko: Jasna Kuljaj v fitnesu s hčerko
naslednji članek
To je velika ljubezen Andreja Milutinoviča
Svet slavnih
To je velika ljubezen Andreja Milutinoviča