foto: Pixabay
Pa tudi ni potrebno. Za začetek prepolovite njegovo količino z naslednjim trikom. Iz svoje prehrane izločite vse industrijske sladkarije in si vse sladke jedi pripravljajte v domači kuhinji, uporabite pa le polovično količino sladkorja kot je navedeno v receptu. Če pijete sokove in ostale sladke pijače, si jih do polovice razredčite z navadno ali gazirano vodo. Režim vzdržujte približno tir tedne. V tem času se vam bodo brbončice prilagodile na manj sladek okus, tako da vam bo večina industrijskih sladkarij presladkih.
Tudi sladkor je uporaben na več načinov. foto: Pexels.com
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.