Ana Praznik foto: POP TV
Pevka in voditeljica oddaje Delovna akcija Ana Praznik se do hrane obnaša zelo odgovorno, to pa s partnerjem Petrom učita tudi hčerko Otjo. Hrano, kot pravi, zavržejo samo in izključno, kadar se pokvari, denimo splesni ali zakisa. Če jogurtu preteče rok in če ni zakisan, ga pojedo. Tudi ostankov od kosil ne mečejo stran, temveč iz njih naredijo novo jed.
»Moja Otja se včasih pošali in reče, da smo na morju lani ves čas jedli ostanke,« smeje se prizna Ana in pojasni: »Ker smo prvi dan preveč skuhali, a je bilo premalo za tri za naslednji dan, smo še nekaj dodali. In tudi to je bilo preveč, pa smo spet nekaj spremenili in je spet ostalo ...« Ana je sicer v kuhinji zelo spretna, še bolj pa je njen Peter, zato mu z veseljem prepusti kuhalnico.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.