nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Končno spet pravo poletje z vsem, kar spada zraven

7. 6. 2022; 08.30
Avtor: Oglasno sporočilo
Couple_water_park_outdoor_01_TP_fotoBD_2019
Brezskrben oddih v Termah Ptuj

Čeprav jih je v termah veliko, poletje niso samo bazeni. Poletje je hladna pijača in je sladoled. Poletje so kopalke in je popoldanski dremež. Poletje je vrvež, ki se meša z zvoki narave. Prepustite se poletju brez skrbi v Termah Ptuj, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts

Superiorni 4-zvezdični Grand Hotel Primus stoji le lučaj od Ptuja.

Zbudite se ob kulisi najstarejšega slovenskega mesta  v superiornem 4-zvezdičnem Grand Hotel Primus  v Termah Ptuj, ki v sebi skriva raj za vse ljubitelje wellnessa.

Imperij dobrega počutja

Ni lepšega, kot termalno razvajanje v dvoje!

V Medico-wellness centru Valens Augusta vas čakajo wellness posebnosti Rima, Orienta, Japonske in Tajske, intimen Bazen cesarjev in tematske kopeli kot je vinska kopel, ki priča o bogati vinarski tradiciji Ptuja. Razvajajte se z masažo z aromaterapevtskim vinskim oljem, ki poskrbi za pomiritev ter sprostitev telesa in duha. Razstrupita telo v svetu savn Flavia, kjer poleg finske savne s kromoterapijo, ekstremne finske savne, aroma savne, blatne savne in solne savne, najdete tudi whirpool s termalno vodo in ohlajevalni bazen.

Preporod in pomladitev

Za vse tiste, ki bi se radi še pomladili, ne le prerodili, pa so naši strokovnjaki za naravno pomlajevanje združili svoja znanja in dosežke z dosežki estetske medicine in ponudili nekaj najsodobnejših programov ne-invazivnega preoblikovanja telesa. Med njimi sta  Med Visage in Reviderm za pomladitev in učvrstitev kože na obrazu in Med Contour za čvrsto telo, ki ga opisujejo kot enega najbolj varnih alternativ liposukciji, s katerim zmanjšate obseg za kar do 2,5 cm!

Vodna zabava za vse!

Skok z vodnimi blazinami ali počitek v senci dreves? Vriskanje ob spustu po največjem sistemu toboganov v Sloveniji ali sproščanje ob osvežilni pijači? Svetujemo, da v Termalnem parku Terme Ptuj preizkusite čisto vse!

V Termalnem vodnem parku Term Ptuj najdete največji sistem toboganov v Sloveniji.

Počasna reka vabi vse, ki se želite posončiti z eno nogo v vodi. Uležite se v napihljiv obroč in se prepustite počasnemu toku reke. Pri tem opazujte dogajanje okoli sebe. foto: Arhiv

Ko se zasliši sirena, bazen z valovi pokaže svojo moč! Navdušeni otroci in starši se podajo v boj z bolj ali manj visokimi valovi, skačejo čeznje in se pri tem nadvse zabavajo.

Aktivno odkrivanje okolice na svežem zraku

Tako kot ptujski termalni vrelci tudi okolica Term Ptuj brbota od življenja! Spoznajte preteklost najstarejšega slovenskega mesta in vinorodno okolico. Na Ptuju se bogata zgodovina prepleta z žlahtno vinarsko tradicijo, pestrim kulturnim dogajanjem in edinstvenimi energijami reke Drave, mesto pa v svojem objemu skriva doživetja, ki jih lahko okusite samo na Ptuju. Več doživetij in znamenitosti preverite tukaj.

Ugodni paketi za pare in družine

Preverite ugodne pakete za pare in družine. V Grand Hotelu Primus ****s in bungalovih za nepozabno brezskrbno poletje v Termah Ptuj.

prejšnji članek
Ju boste pogrešali?
Svet slavnih
Ju boste pogrešali?
naslednji članek
Ljubezen po domače: Lei partner pričaral najlepši zmenek
Resničnostni šovi
Ljubezen po domače: Lei partner pričaral najlepši zmenek