cg_zdravstveni_domovi
Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali za skoraj milijardo evrov

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Bralčeve težave: Moja žena je packa, ker lula pod tušem

2. 3. 2023; 05.00
Avtor: Uredništvo Jana
profimedia-0044622258

Milana zanima, kaj si mislite o početju njegove žene ... foto: Profimedia

Dobrodošli v Janini rubriki Prostovoljno pred poroto. Tokrat ima težave Milan, ki je ugotovil, da soproga navkljub ljubezni do čistoče vendarle ni takšna, kot se zdi. Mimogrede, ali tudi vi lulate pod tušem?

Imate tudi vi nevšečnost, ki bi ji radi prišli do dna s pomočjo porote? Porotnikom pišite na: Revija Jana, Vevška cesta 52, 1260 Ljubljana Polje ali na e-naslov: jana@media24.si, s pripisom Prostovoljno pred poroto.

"Zadnjič sem se slučajno zadrževal v kopalnici, ko je žena pomagala pri tuširanju mlajši hčeri. To je tiščalo lulat in žena ji je rekla, naj se polula kar tam, pod tušem, da tudi ona to redno počne! Da to ni nič takega, ker itak voda vse odplavi, da se tako med tuširanjem prečistiš še no- tranje. Kar debelo sem pogledal, rekel pa nisem nobene, se mi pred hčerjo to ni zdelo pametno. Žena je namreč mahnjena na čistočo, pri nas imamo sterilno skoraj kot v kakšni ordinaciji, lekcijo s spuščeno straniščno desko sva vzela že takoj na začetku zveze. Nič nimam proti čistemu domu in rade volje sodelujem pri tem, čeprav je včasih že malo tečno. Tudi garaža, ki je v moji pristojnosti, je pospravljena, tako vem, kje je kaj, in v domu je enako. Ampak to lulanje v tuš kabini? Sem moški, pa mi kaj takega na kraj pameti ne pade. Hkrati mi je dalo misliti o ženi, da ne deluje ravno vedno tako, kot pravi. Pa da je ob vsej sterilnosti ena navadna packa. Pozneje sem z njo govoril o tem in se ji ni zdelo nič takega, mi je pa prala glavo, ker za sabo nisem pospravil pogrinjka. Kaj si vi mislite o taki ženski?"

- Milan

Odgovore porotnikov si lahko preberete v reviji Jana, št. 9, 28. 02. 2023.

Vabljeni k branju nove številke revije Jana. foto: revija Jana

prejšnji članek
David Urankar je to naredil prvič
Svet slavnih
David Urankar je to naredil prvič
naslednji članek
Zmagovalni recept za pico z drožmi
Kulinarika
Zmagovalni recept za pico z drožmi