stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Znana Slovenka spregovorila o težki bolezni

4. 6. 2019; 12.00
Avtor: K.M.
wabra nina-mjp

Nina Wabra Jakič se pogumno bori z boleznijo in vsem, kar ji prinaša življenje. foto: Revija Zvezde

Nina Wabra Jakič se že drugič bori s hudo boleznijo, zdaj pa je na družbenem omrežju razkrila, kdaj ji je bilo najtežje in kako se počuti danes.

Nekdanja novinarka in radijska voditeljica Nina Wabra Jakič je v življenju doživela že veliko. Po hudi prometni nesreči, v kateri je je življenje z laježem, s katerim je na nesrečo opozoril ljudi, življenje rešil njen kuža, je ostala na invalidskem vozičku. Kasneje se je borila še z rakom dojke, ki ga je uspešno premagala, pred časom pa jo je huda bolezen spet prizadela. Zdaj je na družbenem omrežju s svojimi sledilci delila nekatere misli in pojasnila, v kakšnem stanju je njena bolezen. 

"Mislim, da je bil ta čas najtežji v vseh letih. Ne bi ga mogla preživeti brez vse podpore družine in prijateljev, ki se jim ne morem dovolj zahvaliti. Tudi takrat, ko sem bila najhujša različica seme, so bili tam. Včasih malo izgubljeni. Seveda smo bili vsi. Najslabši del zame je bil, da sem se kljub vsej podpori, včasih počutila samo," je Nina zapisala na Instagramu in dodala: "Tedne kasneje se počutim veliko bolje. Čutim, da imam spet to. In v moji glavi se ne dogaja več tako zelo veliko slabih stvari, ampak kot lahko vidite, se veliko neverjetnih stvari dogaja na moji glavi. Samo še ena kemoterapija, moji lasje pa so že začeli rasti nazaj." S celotnim zapisom pa je vedno pogumna Nina želela povedati, da tudi po najhujših nevihtah vedno pride sonce. 

Kljub življenju, ki ji je postreglo s številnimi preizkušnjami, pa se je Nini zgodilo tudi veliko lepega. V Galu Jakiču je našla svojo sorodno dušo, pred leti pa ju je razveselilo tudi rojstvo sina Lea. 

prejšnji članek
Priljubljeni pesticid prinaša takšno tveganje za zdravje
Zdravje
Priljubljeni pesticid prinaša takšno tveganje za zdravje
naslednji članek
Kam je izginil Franko Bajc?
Resničnostni šovi
Kam je izginil Franko Bajc?