pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Saša Einsiedler julija praznuje kar dva rojstna dneva

25. 7. 2023; 09.00
Avtor: K.M.
sasa einsiedler

sasa einsiedler foto: osebni arhiv

" Če bi si poškodovala roko ali nogo, ti danes verjetno ne bi pisala tega maila, ker me morda niti ne bi bilo," je nekdanja televizijska zapisala na družbenem omrežju.

Saša Einsiedler je 15. julija praznovala svoj 56. rojstni dan. Kot pravi sama, tistega pravega, zapisanega v rojstnem listu. K temu pa je dodala, da je le tri dni pred tem praznovala še en rojstni dan. Na dan, zaradi katerega je izvedela svojo hudo diagnozo ni premagala bolezen. Govora je namreč o diagnozi raka, ki se je razširil tudi na nekaj bezgavk, uradna diagnoza takrat pa je bila ploščatocelični karcinom.

"Včeraj sem imela pa še en rojstni dan, dan, ko sem dobila še eno priložnost.  Pred tremi leti sem namreč padla s kolesa, prav tu, kjer sem zdaj, na obali. In ugotovila, da imam raka v grlu. Ker sem padla ravno na obraz, sem morala na pregled in evo ga. Če bi si poškodovala roko ali nogo, ti danes verjetno ne bi pisala tega maila, ker me morda niti ne bi bilo. Hvala, hvala, hvala za obe priložnosti življenja!!!!! Vem, da je tisoče ljudi, ki imajo podobne izkušnje. Da se je nekaj zgodilo, kar ni bilo prijetno, pa se je potem izkazalo kot najboljša možna stvar," je pred dnevi zapisala na družbenem omrežju. 

prejšnji članek
Ne boste verjeli, kaj je na vrhu Triglava naredil Franko Bajc
Svet slavnih
Ne boste verjeli, kaj je na vrhu Triglava naredil Franko Bajc
naslednji članek
Ljubezen na vasi: Martina brez ličil in dolgih trepalnic
Odnosi
Ljubezen na vasi: Martina brez ličil in dolgih trepalnic