stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Zavladajte nad toksičnostjo in okrepite svoj imunski sistem pred zimo

25. 9. 2023; 02.30
Avtor: Oglasno sporočilo
1920x1080 1

Špela Jakša, univ. dipl. biokemičarka, dipl. fizioterapevtka.

Zima se neusmiljeno približuje, kar pomeni, da je čas, da okrepimo svoj imunski sistem. Danes smo se pogovarjali s Špelo Jakša, biokemičarko, ki nam bo razkrila, kako se lahko učinkovito pripravimo na hladnejše mesece. Poleg tega smo se dotaknili tudi teme toksičnosti in kako ta vpliva na naše zdravje ter spletne šole "Zavladajte nad toksičnostjo".

Sezona prehladov je za vogalom in kako lahko poskrbimo za boljši imunski sistem? Zakaj je to tako pomembno, še posebej v prihajajoči zimski sezoni?

Imunski sistem je naša prva obrambna linija pred različnimi boleznimi, še posebej v zimskih mesecih, ko smo bolj izpostavljeni prehladom in gripi. Okrepljen imunski sistem pomeni manjšo verjetnost za zbolevanje, več energije in boljše splošno počutje.

Kako se to povezuje z vašo spletno šolo "Zavladajte nad toksičnostjo"?

Program "Zavladajte nad toksičnostjo" se ukvarja z izboljšanjem zdravja in počutja, kar vključuje tudi krepitev imunskega sistema. Toksičnost v telesu, ki je pogosto posledica nezdravega življenjskega sloga in prehrane, lahko močno vpliva na imunski sistem. Moj program ni instant rešitev čez noč, ampak 12-tedenski program, ki vam pomaga razumeti vzroke toksičnosti in vnetja ter vam poda konkretne nasvete in navodila za izboljšanje zdravja.

Pogosti znaki prekomernega vnetja v telesu.

Kako poteka šola?

Dvakrat tedensko bomo skupaj poganjali limfo, raztezali fascije, nameščali živec vagus in preprečevali vnetja. Program je zasnovan tako, da izboljša kakovost vašega življenja in vam pomaga vzpostaviti dobre navade za ohranjanje zdravja. V treh fazah program razstrupi, očisti in podpre vaše telo. Odstranili bomo tisto, kar moti, in dodali, kar manjka. S tem bomo omogočili svojemu telesu, da se pozdravi pod novimi pogoji. Spremembe v prehrani, gibanju, hidraciji in drugih življenjskih navadah bodo pomagale zmanjšati vnetja in izkoristiti naravne možnosti za boljše zdravje.

Kakšne koristi lahko ljudje pričakujejo od vašega programa?

Pričakujemo lahko izboljšano odpornost, več energije, manj vnetij, boljšo prebavo, manj alergij in boljše splošno zdravje. Poleg tega pa bomo skozi program razvili tudi bolj zdrave življenjske navade, ki bodo dolgoročno podpirale naš imunski sistem.

Kje lahko ljudje najdejo več informacij o spletni šoli "Zavladajte nad toksičnostjo"?
Vse podrobnosti o programu "Zavladajte nad toksičnostjo" so na voljo na naši spletni strani.

prejšnji članek
Kritiziranje, prezir in obramba. Vam je znano?
Zdravje
Kritiziranje, prezir in obramba. Vam je znano?
naslednji članek
Naberimo ga za boljše zdravje
Zdravje
Naberimo ga za boljše zdravje