1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Poznate točko A? Imate jo tudi vi ...

3. 3. 2017; 07.05
Avtor: V. M.
zemljevid do tocke A
Da lahko s stimulacijo toke G dosežete intenzivnejši orgazem, ste zagotovo že slišali. A pozor, drage dame! Doživite lahko tudi ekstremno orgazmično popotovanje, do katerega vas bo popeljalo odkritje točke A.

Skrivnostno cono A (anterior fornix erogenous zone) je odkril malezijski ginekolog dr. Chua Chee Ann. Do vroče točke A ga je popeljala raziskava, pri kateri je poskušal ugotoviti, kako povečati količino vaginalne sluzi med spolnim odnosom pri ženskah, ki jih je prizadela suhost nožnice. Da odkritje prinaša obetavne rezultate, je dr. Chua dokazal tekom klinične raziskave, v kateri je A točkovne tehnike preizkusilo 271 žensk. Ženske, ki so se soočale s suhostjo nožnice zaradi menopavze ali zdravstvenih težav, so namreč ob stimulaciji odkrite cone prebudile izločanje vaginalne sluzi.

Orgazem, da te kap!


Odkritje malega bisera pa ni prineslo le pozitivnih sprememb za ženske, ki se soočajo s težavami, ki jih povzroča suhost nožnice. Stimulacija občutljive točke je raziskavo popeljala do novega odkritja. Predel med materničnim vratom in mehurjem, se je namreč ob vzdraženju povečal, ritmično masiranje pa je povzročilo izjemno intenzivne in daljše orgazmične krče.

Opis izkušnje: »Klasičen orgazem je prijeten, če pa ga dopolnite z masažo cone A, postanejo celotni občutki, od začetnega ščemenja do samega vrhunca orgazma, ena velika eksplozija užitkov. Ob tem je skorajda nemogoče, da bi vrhunec doživela v popolni tišini, po orgazmu pa sem tako izmučena, da bi lahko v hipu zaspala

Kje se nahaja?


Dr. Chua Chee Ann pojasnjuje, da je točka A mehka in gladka površina na zgornji steni nožnice, ki se nahaja takoj za slovito točko G. Prebudili jo boste z nežno stimulacijo - lahnim tapkanjem s kazalcem. Ne povečujte pritiska kakršen prija pri stimulaciji točke G, saj bo slednje vzbudilo neprijetne občutke.

Nič, drage dame, preženite radovednost in odkrijte to sladko skrivnost, ki prinaša mnogo radosti!

Točka A vas bo popeljala do vrhunca, kot ga do sedaj še niste poznali.

Točka A vas bo popeljala do vrhunca, kot ga do sedaj še niste poznali. foto: profimedia

prejšnji članek
Tudi vas muči predmenstrualni sindrom?
Zdravje
Tudi vas muči predmenstrualni sindrom?
naslednji članek
FOTO: 47-letna pevka pokazala čudovite noge
Svet slavnih
FOTO: 47-letna pevka pokazala čudovite noge