pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola
Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski šoli

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Zanj bi naredil vse: Trkaj na Jezerskem kar v mrzlo vodo!

5. 5. 2017; 06.01
Avtor: R. T.
terkaj pes 1
Rok Terkaj je moral zaradi buldoga do kolen v mrzlo vodo. "Je zelo pogumen, z eno manjšo pomanjkljivostjo," je o svojem Castru povedal slovenski glasbenik.

Slovenski raper Trkaj ima goro dobrodelnih obveznosti in še več nastopov, vendar pa vedno najde čas tudi za družino. Del njegovega gnezda je že dve leti tudi buldog Castro, ki ga je v hišo pripeljala njegova partnerka. Zanj je Trkaj pripravljen v mrzlih majskih dneh celo v vodo.

»Z družino in s Castrom smo šli na izlet na Jezersko. Drugače je zelo pogumen pes, z eno manjšo pomanjkljivostjo – boji se namreč vode. Po navadi je zelo navihan, ko pa pride do vode, ki mu sega preko kolen, se ustraši in začne lajati na vodo,« pripoveduje Trkaj. Castro se najraje igra z žogico podjetja Premium Pet. Še posebej pa je bilo na Jezerskem "zabavno", ko je Castro izpustil žogico in je ta padla v vodo. Pes seveda ni šel ponjo, voda jo je začela odnašati in v akcijo je moral stopiti skrbni gospodar. Najprej je poslušal s palico, neuspešno, potem pa je sezul čevlje, nogavice in ujel to slavno pasjo igračo. »Pogumni« Castro ni upal zraven, je pa od daleč zelo glasno lajal. Zgodba se je srečno iztekla in žoga je doma, Castro tudi, seveda, jezen na vodo. 

Preberite tudi: Trkaj zasebno čisto drugačen. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Znana Slovenka je pokazala svojega novorojenčka
Svet slavnih
Znana Slovenka je pokazala svojega novorojenčka
naslednji članek
Slovenski radijski voditelj presenetil z izborom oblačil
Svet slavnih
Slovenski radijski voditelj presenetil z izborom oblačil