stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1683742138-dsc7401-01-1683742078843
Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več biti ustavni sodnik

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Temu se raje izognite

21. 6. 2018; 02.00
Avtor: A.K.
zapravljanje denarja, šoping

foto: Profimedia

Takšnih navad se izogibajte, saj vam ne koristijo.

Zabavanje med tednom

Če naslednji dan delate in imate veliko drugih obveznosti,ki jih nikakor ne morate preložiti, potem veste, da si ne morate privoščiti dolgega ponočevanja. 

Zapravljanje denarja

Seveda si morate na vsake toliko privoščiti nekaj za sebe, vendar pomislite, če to nujno potrebujete. Kasneje se boste lahko zahvaljevali notranjemu občutku, da je potrebno včasih kaj prihraniti, saj si boste nekoč lahko privoščili nekaj, kar nujno potrebujete, toliko lažje.

Izogibanje delu

Ni zaman slovenski pregovor: »Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.« Kdaj pa boste to storili, če ne danes? Poleg tega se boste po opravljenem delu počutili odlično.

Razmišljanje o preteklosti

Stalno obremenjevanje s preteklostjo vam ne bo prineslo nič dobrega. Preteklost morate sprejeti, potem pa se usmeriti na prihodnost, kjer vas čaka še mnogo lepega.

Slabi prijatelji

Tisti ljudje, ki vas spravljajo ob živce, v slabo voljo in vas psihično izčrpavajo, niso nikakršna obogatitev v vašem življenju. Tisti, ki ne znajo nekatere stvari zadržati vase, vas ne spoštujejo in nikoli ne upoštevajo, si vas ne zaslužijo. Takih ljudi se morate le izogibati. Enako je v ljubezni.

Primerjanje z drugimi

Obremenjevanje, primerjanje, obrekovanje in še bi lahko naštevali, vas nikakor ne napajajo s pozitivno energijo. Vi sami veste, kaj je dobro za vas, zato se nehajte obremenjevati s tem, kaj pravijo drugi in si raje naredite življenje takšno, da vas bo osrečevalo.

prejšnji članek
Je kava z mlekom škodljiva ali ni?
Zdravje
Je kava z mlekom škodljiva ali ni?
naslednji članek
Iskrena izpoved mladega očka
Zdravje
Iskrena izpoved mladega očka