zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kakšen vpliv ima današnji lunin mrk?

27. 7. 2018; 01.00
Avtor: K.M.
luna, lunin mrk

foto: Profimedia

Pripravite se na dramo ...

Današnji lunin mrk bo trajal kar 1 uro in 43 minut, zato bo imel kar nekaj vpliva. Lunin mrk nastane, ko se zemlja poravna med soncem in luno in ustvari senco nad luno, ko zemlja popolnoma prekrije sonce, nastane popolni mrk, ravno takega pa pričakujemo tudi danes. Luno v takem primeru radi poimenujemo tudi krvava luna, saj je obarvana rdeče ali oranžno.

"Lunin mrk sabo prinese dramo. Dogodki so nepričakovani in pridejo od nikoder," je povedala strokovnjakinja za astrologijo. Hkrati pa naj bi lunin mrk pomagal tudi izpostaviti določeno probleme v vašem življenju, predvsem pa pomaga razjasniti prava prijateljstva. Zakaj? Tokrat je sonce v levu, ki močno govori o tem, kako se povežete z ljudmi, ki verjamejo v iste stvari kot vi, luna pa je v vodnarju, ki oddaja prijateljsko energijo. 

Lahko mrk vpliva na vse?

Vpliv luninega marka na bi čutili vsi, ampak bodo nekatera znamenja ta vpliv seveda čutila z večjo močjo. Najbolj levi in vodnarji, saj se mrk odvija v obdobju teh dveh znamenj, močan vpliv pa bodo čutili tudi škorpijoni in biki, ki imajo radi stalnice v svojem življenju, mrk pa le-te zmede.

prejšnji članek
Trik: Kako poravnati naguban nedrček?
Moda&Lepota
Trik: Kako poravnati naguban nedrček?
naslednji članek
Je Omar Naber razkril svoje dekle?
Svet slavnih
Je Omar Naber razkril svoje dekle?
#nasazenazenska
nasazenazenska