državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj
Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. Kdo je kriv za to?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Zakaj je nujno odpustiti vašim sovražnikom

9. 12. 2023; 04.00
Avtor: K. S.
profimedia-0393445473

ženska moli foto: Profimedia

Odpuščanje je v resnici sposobnost močnih. Lažje se je predati zameram in jezi, kot nekomu v srcu odpustiti. A da ne bo pomote – odpustiti ne pomeni pozabiti.

Zgolj ker nekomu odpustite, še ne pomeni, da mu s tem dovolite, da vam naslednjič naredi isto. Gre se v resnici za to, da iz svojega energijskega polja in misli odstranite negativo, ki vam jo oseba predaja. Vsekakor boste tako tudi bolje izkoristili čas, ki bi ga drugače namenili razmišljanju o njem ali njej.

Preko spuščanje zamer, boste v resnici sami sebe osvobodili okov in zadihali. Preko tega bo izginila želja po maščevanju, misli pa se bodo osredotočile na vas in vašo srečo.

Kar je za vas najbolj bistveno, je to, da se boste pri odpuščanju počutili veliko bolje. Ohranili boste prave vrednote, v svoje življenje vnesli mir, kar pa bo tudi preprečilo pojavljanje večjega stresa. Vedite, da kuhanje zamer v resnici na osebi, na katero je ta osredotočena, ne pusti posledic. Obremenilo bo izključno vas, vaše misli, med tem ko bo druga oseba enostavno živela dalje.

Zakaj bi svoj čas zapravljali za tovrstne nepotrebnosti, če pa ga lahko izkoristite za razmišljanje o novih idejah, novih projektih, ki bodo vaša življenja dodatno olepšala.

Naj z ljudmi, ki so vam tako ali drugače škodovali »obračuna« raje karma. Saj veste, ona nikoli ne ostane dolžna.

prejšnji članek
Voditeljica Ajda Mlakar zaljubljena
Življenjski slog
Voditeljica Ajda Mlakar zaljubljena
naslednji članek
Pet presenetljivih zdravilnih lastnosti karija
Zdravje
Pet presenetljivih zdravilnih lastnosti karija