franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Psihološki test: Kaj najmočneje privlačite k sebi?

21. 3. 2023; 04.00
Avtor: Andreja Novak/ revija Lady
pero na dlani

foto: Profimedia

Katero je vaše najbolj vroče področje življenja, kjer so potenciali najbolj odprti ta trenutek? Izberite pero, ki vas najbolj privlači, in si preberite odgovor.

1. Stik z dušo je področje, kjer je zdaj največ podpore

Kako se dogaja pretok energije in kakšna je sploh vaša duša – to so zdaj potrebna vprašanja. Ugotovili boste, da duša redno govori z vami prek vašega srca. Tako se sproti spreminja vaša ljubezen do življenja, do ljudi, živali in do samega sebe. Samo iskrenost pa vas pomika naprej v pravi smeri, da sprejmete vso podporo in energijo, ki sta vam na voljo. Zato ne govorite stvari, ki jih ne mislite resno, ter ne tolažite drugih, ko sami potrebujete toplino in objem. Iskrenost – iskrenost – iskrenost. Pišejo se namreč novi vzorci življenja, odpirajo nove smernice, ki vam bodo dane takoj, ko boste iskreni tukaj in zdaj.

2. Kreativnost in sodelovanje z življenjem se dogajata zdaj

Odmikate se od tega, kar počnejo drugi, ter iščete srečo in zadovoljstvo v svojih dnevnih dejavnostih, iz katerih se prebuja vaša nova smer življenja. Pomembno je, da prepoznate stvari, ki jih počnete zaradi drugih, in razliko v počutju, ko delate stvari iz svojega nagiba. Skozi užitek in delovanje znotraj sebe se od vas odmikajo stari vzorci, prepričanja, ki so vas držala v ujetosti in v življenju, za katerega ste imeli občutek, da ni vaše. Prav zdaj jemljete svoje življenje nazaj. Z vsako stvarjo, ki jo zbrano naredite in v njej uživate, se vse bolj prebujate in pridobivate moč. In ko sproti opuščate dejanja, opravke, ki naj bi jih imeli zaradi navad in pričakovanj drugih, se manjša pritisk okolja na vas.

3. Prebujanje iz teorije v prakso se pri vas dogaja zdaj

Skozi vse, kar se vam dogaja, prepoznavate številne duhovne in življenjske teorije, ki ste jih skozi življenje sprejemali, prebirali in naštudirali. Zdaj se dogaja tisto, kar v vas sproža aha momente, ko spoznavate, o čem so zares govorili tisti, ki ste jim občudujoče sledili. Zdaj ne morete ne slediti ne brati knjig, temveč vas zadovoljijo samo notranji razmislek, notranje ugotovitve in spoznanja, ki vam odpirajo pot novega življenja. To navzven ne bo drugačno, a vi se boste čisto drugače počutili in svoboda bo postajala del vsega, kar boste doživljali. Prepoznali boste resnico, da ne morete pri drugih ničesar spremeniti, dokler se ne poglobijo vase in se ne odločijo za spremembo. Tako, kot ste se odločili vi.

peresa foto: Andreja Novak

4. Rituali, karmična znanja in uvidi prihajajo zdaj na plan

Občutek imate, da se vam ponavljajo stvari in da nikakor ne boste prišli na zeleno vejo. Zdaj je čas, da iz vsega, kar počnete, ustvarite svoj najboljši ritual dneva, da življenje v celoti postane sveto opravilo, kjer boste doživljali sebe in sproti dobivali uvide. Podpora je zdaj pri vas, da se skozi red in notranji sistem postavite čisto na novo, s svojim notranjim znanjem, svojo notranjo močjo in angeli ter vodniki, ki so z vami takrat, ko delujete urejeno. Prečistite dom, ustvarite svoje kotičke za razna opravila in se odprite za življenje iz svojih največjih globin. Ne skrivajte svoje moči in se ne delajte šibkih, če to niste. Aktivnosti naj bodo kot ples, kot rutina narave, kar zares ste.

5. Valovanje življenjske, seksualne energije vam prinaša nove možnosti in nove odločitve, ki jih življenje želi od vas

Skozi čutenje sebe in stvari, ki vas veselijo, se boste lahko odprli novi poti. Lahko, da imate občutek, da vse razpada okoli vas, kar je sicer res, a razpada staro in odpira se novo, če boste sprejeli novosti kot svežo energijo, ki bo prinesla radost, zadovoljstvo in srečo. Koliko sebe boste dali v svoje življenje? Od tega bodo odvisni vaši rezultati in kakovost življenja, ki se vam odpira zdaj. Ne iščite resnice drugje, temveč poglejte na svoj dan: koliko lenobe ali veselja se je zgodilo v njem? Naj vam bo to merilo za vaš razvoj, ki ga delate vsak dan sproti.

prejšnji članek
Hrvaško voditeljico osvojil mali Slovenec
Svet slavnih
Hrvaško voditeljico osvojil mali Slovenec
naslednji članek
Poslovil se je Bogdan Gerk, vodja Primorskih fantov
Svet slavnih
Poslovil se je Bogdan Gerk, vodja Primorskih fantov