901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Marjanca Polutnik: Iz nje so se norčevali zaradi odvečnih kilogramov

30. 6. 2022; 11.19
Avtor: K.M.
exatlon

Marjanca Polutnik foto: Planet TV

Zmagovalka Exatlona je danes tudi osebna trenerka, a se je nekoč tudi sama soočala z norčevanjem zaradi odvečnih kilogramov. Lahko verjamete?

"Tudi sama sem se spopadala z norčevanjem zaradi odvečnih kilogramov, ampak ko sem pri 15 letih šla v srednjo šolo, sem vedela, da če ne bom naredila spremembe na sebi, bom vedno tarča norčevanja. In tako sem začela ustvarjati spremembe. Postala sem osebnostno močna, hkrati pa mi je uspelo oblikovati zdravo postavo, ki mi je všeč. Seveda imam tudi strije in celulit, a iskreno vam povem, da me to prav nič ne moti," pravi Marjanca, ki danes velja za eno izmed najbolj seksi Slovenk, hkrati pa je v šovu Exatlon dokazala, da je tudi odlično pripravljena. 

In kakšen je njen nasvet za to, kako do spremembe? "Zelo pomembno je, da se negativnega mnenja o sebi čim prej znebiš in ga zamenjaš s pozitivnim odnosom. Vsaka punca/ženska je lepa, ne glede na kilograme! Ljudje prevečkrat iščemo napake na sebi in se pritožujemo, kar le vodi v začaran krog. Pritoževanje ne bo ničesar izboljšalo, le slabše se počutimo. Prej se sprijaznimo z napakami in jih začnemo spreminjati, lažje postane. Vedno si lahko boljša oseba, ampak samo s pozitivnim razmišljanjem. Obkroži se z ljudmi, ki te motivirajo in napolnijo s pozitivno energijo. Trdno sem prepričana, da boš tedaj tudi sama spremenila pogled nase."

prejšnji članek
Pogrešana 10-letna sestrična Tadeja Pogačarja
Svet slavnih
Pogrešana 10-letna sestrična Tadeja Pogačarja
naslednji članek
Voditeljica Polona Požgan priznala, da je že dve leti ločena
Svet slavnih
Voditeljica Polona Požgan priznala, da je že dve leti ločena
#nasazenazenska
nasazenazenska