nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Tako preprosto zložite rjuho z elastiko!

20. 12. 2022; 03.00
Avtor: V.M..
Praktična za napenjanje čez posteljo in prava nadloga, ko jo želimo zložiti in pospraviti v omaro. Ja, govorimo o rjuhi z elastiko, ki pa vam odslej ne bo več predstavljala težave.

Zlaganje navadne rjuhe, brez elastike, je mnogo bolj preprosto. foto: Profimedia

Že res, da ni življenjskega pomena, a zlaganje rjuhe z elastiko nam lahko pošteno nakodra živčke. Razen, če zamižimo, jo zvijemo v kepo in potlačimo v kot omare, daleč stran od oči in srca. Ste se nasmehnili? Vam je znano, kajne? No, nasmehnili se boste tudi, ko boste videli, kako preprosto jo lahko ukrotite. Mi smo navdušeni, zato idejo delimo tudi z vami …

Navodila:

Rjuho bomo zložili kar na postelji. Razgrnite jo čez celo posteljo, tako da boste dobili pravokotno obliko. Kolikor je pač mogoče, vsi vemo, kako močno je samosvoja (smeh).

Sedaj primite robove krajšega dela in ga na notranjost prepognite na tretjino. Ponovite na drugem delu. Obrnite kupček za devetdeset stopinj in ponovite še dvakrat. Si težko predstavljate, kako je to videti v praksi? Mala malica, kar poglejte video, zgrabilo vas bo, da še danes uredite vse tiste neurejene kepe, ki se skrivajo v omari …

Če pa imate zlaganje rjuh v malem mezincu, lahko kakšen nasvet delite tudi z nami. Veseli bomo praktičnih trikov in nasvetov.

spanje

spanje foto: Dreamstime

prejšnji članek
Zdrav in sijoč polet v praznični čas s TKM
Moda&Lepota
Zdrav in sijoč polet v praznični čas s TKM
naslednji članek
Veste, da so v barvah za lase hormonski motilci?
Zdravje
Veste, da so v barvah za lase hormonski motilci?