Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Germstar poskrbi za higieno brez skrbi

3. 12. 2021; 09.30
Avtor: Oglasno sporočilo
germstar, razkužila
Varnost in zdravo okolje v podjetju si lahko zagotovite tudi z nakupom učinkovitih in kvalitetnih brezstičnih sistemov za razkuževanje rok Germstar.

Posebnost Germstar senzorskih sistemov za razkuževanje rok je hitra in enostavna uporaba. Sam način razkuževanja rok pa zagotavlja ekonomičnost in majhno porabo razkužila.

Sam sistem nima gibljivih delov, zato ne potrebuje dodatnega vzdrževanja in se ne kvari. Baterije, ki napajajo sistem zagotavljajo, vsaj dve leti delovanja brez menjave.

 Sistemi so na voljo v samostoječi, stenski in namizni izvedbi. Sistemi se odlično obnesejo v industrijski, storitveni, gostinski in turistični dejavnosti. Sistemi so dobavljivi v črni ali belomodri različici.

Senzorske sisteme Germstar lahko kupite v naši spletni trgovini

Premium razkužila Germstar Original so narejena za učinkovito razkuževanje in nego rok. Namenjena so pogosti uporabi in učinkoviti zaščiti pred vsemi virusi in bakterijami vključno s COVID19.

Razkužilo Germstar Original NE izsušuje in NE masti rok. Razkužilo je v tekočini in se zato hitro vpije v kožo. Po razkuževanju JE koža mehka. Razkužilo ne pušča nobenega vonja na rokah. Razkužilo je pakirano v zapečatenih polnilnih vrečkah, kar omogoča enostavno in hitro menjavo. Ob menjavi se zamenja celoten dozirni kanal, zato se Germstar sistemi ne mašijo in ne kvarijo.

Za ponudbo ali dodatne informacije nam pišite na prodaja@germstar.si ali pokličite na 040 204 665 .

S namestitvijo sistemov Germstar, svojim strankam jasno sporočate, da vas skrbi za njihovo dobro počutje in da v vašem podjetju skrbite za higieno na najvišji ravni.

prejšnji članek
Kamere na Kmetiji ujele bizarne aktivnosti
Resničnostni šovi
Kamere na Kmetiji ujele bizarne aktivnosti
naslednji članek
Ko potrka ljubezen: 'Kiraz' postala sestrica
Zdravje
Ko potrka ljubezen: 'Kiraz' postala sestrica