zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Osvežite svoj dom

11. 2. 2016; 10.27
Avtor: Š. K.
uvodna

foto: Promocijski material

S tremi preprostimi koraki naj vaš kotiček ponovno zasije!

Izberite svojo najljubšo barvo

Če vam je noro všeč travnato zelena, pa nikoli niste zbrali dovolj poguma, da bi v priljubljen odtenek obarvali steno ali dve, začnite z dodatki. Blazina za kavč, skodelica za kavo, prebarvano naslonjalo stola za pisalno mizo, podloga za miško … Z več manjšimi dodatki v enaki barvni shemi boste svojemu domu dali rdečo nit in pokazali, da imate občutek za kombiniranje. 

Prestavite največjo omaro

Manjši, funkcionalni kosi, ki jih lahko z lahkoto premikamo, so idealna izbira predvsem za otroške in mladinske sobe ter manjša stanovanja. Mizica na kolesih je tako lahko tudi nočna omarica ali servirni voziček, preprost set omar s policami pa je lahko zdaj omara za čevlje ali knjižna polica. Če lahko, se poigrajte s postavitvijo pohištva, obrnite sobo na glavo … Takoj boste dobili občutek svežine in novega, kar se na pomlad še posebej prileže. In za piko na i? Prestavite največjo omaro

Igrajte se z rožami

Šopek rezanega cvetja iz cvetličarne ali tržnice mora biti vselej v vašem stanovanju, saj boste na ta način dodali svežino svojemu kotičku. Izberite svoje najljubše cvetlice v svetlih, živih barvah. Rože tudi sicer v stanovanje vnesejo veliko živahnosti, zato si le privoščite kakšno novo lončnico, zraven pa še lep okrasni kozarec!

prejšnji članek
Naredimo sami: imeniten svečnik
Življenjski slog
Naredimo sami: imeniten svečnik
naslednji članek
Doma brez kihanja in smrkanja
Življenjski slog
Doma brez kihanja in smrkanja