1703079682-dsc6151-01-1703079660058
Svet24.si

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir, pogreb bo javen in odprt za vse

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Domača pisarna naj ne bo ropotarna

1. 3. 2016; 07.15
Avtor: Dunja Strašek
home-office-photo
Lično urejena domača pisarna lahko pripomore k učinkovitejšemu delu.

Opremimo in uredimo si jo tako, da nam bo v veselje sesti k opravilom za pisalno mizo in da bo delovna vnema kar vrela iz nas!
Tule je nekaj praktičnih nasvetov:

-  Vse, kar v domači pisarni potrebujemo, je udoben stol, miza, kakšen regal ali police, ravno pravšnja svetloba ter nekaj bolj ali manj nujnih dodatkov (koš za smeti, preproga, okrasne škatle za shranjevanje stvari, lončnica ...).

- Mizo lahko kupimo za določen namen, jo naredimo sami ali pa izberemo mizo, ki je ne uporabljamo več in jo nekoliko predelamo.

- Pomembna je tudi izbira stola. Če v domači pisarni preživimo le kakšno urico, nam zadostuje navaden oblazinjen stol, če pa opravljamo resen posel osem ur in več skupaj, je za učinkovito delo smiselno izbrati stol, ki nam bo nudil vso udobje in ergonomijo. 

- Fascikle zložimo v nizke zaprte omarice, knjige na regale, manjše stvari pa lahko lično pospravimo v škatle za shranjevanje, ki pisarno tudi polepšajo.

- V sklopu pisarne imamo lahko tudi kotiček za sproščanje. To je lahko udoben fotelj ali le mehka preproga z blazinami, po možnosti blizu okna, kjer se za nekaj minut oddahnemo od dela, spočijemo oči, medtem ko gledamo ven in popijemo kavo.

prejšnji članek
Naredite to in shujšali boste brez težav!
Zdravje
Naredite to in shujšali boste brez težav!
naslednji članek
Značilnosti ljudi, ki so rojeni marca
Horoskop
Značilnosti ljudi, ki so rojeni marca