stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Takole se boste znebili enega litra prahu na teden!

1. 7. 2016; 09.37
Avtor: Promocijsko gradivo
virtualni_zid_sesalec_robot
Raziskave so pokazale, da štiričlanska družina v enem tednu povprečno naredi za en liter smeti in prahu po svojem stanovanju.

Zato je pomembno, da imate pri sebi pripomoček, ki bo poskrbel, da prahu ne bo več! 

Naj sesalnik misli namesto vas
V izjemno hitrem načinu življenja imamo vedno manj časa zase, za svojo družino, prijatelje, sorodnike. In zato je prav, da določena opravila prepustimo drugim. Takšnim, pametnim pripomočkom, ki delo lahko opravijo namesto nas. Eden takšnih je tudi ROBOTSKI SESALNIK Galaxy Suzuka Aqua, ki je prava senzacija.

POZOR! Prvih DESET BRALCEV do 20.7.2016 v spletni trgovini dobi ekstra popust v višini 50,00 €. Pri naročilu v prostor s kuponom vpišite: NJENA.SI in s tem vam bo na obstoječo ceno priznan dodatni popust 50,00 € . Če boste pri naročilu imeli kakršne koli težave, nas pokličite na tel. 03/8915560 ali 041680451, ali pišite na info@bralko.si.

NAROČITE ZDAJ!


Tehnologija dela čudeže
Tehnologija in razvoj sta na področju robotskih »gospodinjskih pomočnic« zelo napredovala. Slovenski trg je preplavljen z bolj ali manj kvalitetnimi robotskimi sesalniki, ki nudijo samo sesanje. Toda v zadnjem času je že moč dobiti različice, ki imajo dodan vodni rezervoar, zato lahko po želji robotski sesalniki tla tudi mokro obrišejo.

Posesajte in pobrišite obenem
Želite tla ne samo sesati ampak tudi mokro obrisati? Se želite resnično popolnoma znebiti mikro prahu in alergenov? NAJNOVEJŠI robotski sesalnik Galaxy Suzuka Aqua, vam trenutno kot edini robotski sesalnik hkrati pred sabo sesa, za sabo pa mokro briše, kar mu omogoča snemljivi rezervoar z vodo.

Kako deluje?


Galaxy Suzuka Aqua je edini robotski sesalnik, ki z edinstveno tehnologijo tla mokro pobriše in nato talno površino s toplim zrakom posuši. Na spodnjo stran robota se pritrdi rezervoar z vodo, ki preko treh kapalnih šob enakomerno z vodo oskrbuje veliko brisalno krpo, da je le-ta ravno prav mokra za učinkovito brisanje. Topel zrak, ki ga robot izpihuje skozi reže, talno površino posuši, kar preprečuje, da bi se vlaga na parketu in laminatu predolgo zadržala, ali da bi se delale lise na sijajnih površinah.


ZAKAJ je Galaxy Suzuka Aqua nova generacija robotskih sesalnikov in je daleč pred klasičnimi robotskimi sesalniki, ki samo sesajo?
1. Nudi dve vrsti sesanja. Nudi klasično krtačno sesanje in vakuumsko turbinsko sesanje – to mu omogočata dve različni šobi. Če boste sesali preproge, tapison, itison …, potem vstavite šobo s krtačo, ker boste tako posesali in skrtačili talno podlago, če pa imate gladka tla vstavite vakuumsko šobo, ki vam s turbinsko močjo posesa smeti, prah …, še posebej pa je ta šoba primerna za sesanje živalskih dlak, ki se v tem primeru nimajo kam naviti, zato ni nadležnega čiščenja krtače in ležajev. Vakuumska šoba vam posesa tudi preproge, tapisone , itisone …, le skrtači vam jih ne.


2. Če robotskemu sesalniku Galaxy Suzuka Aqua dodate rezervoar za vodo, bo robot pred sabo sesal, za sabo pa mokro brisal. Snemljivi vodni rezervoar preko treh kapalnih točk enakomerno z vodo oskrbuje veliko brisalno krpo, da je le-ta ravno prav mokra za učinkovito brisanje. 

3. Poganja ga trpežna polnilna 2150 mAh litionska baterija, z eno polnitvijo deluje od 80 do 120 minut, čas polnjenja je manj kot 120 minut.
4. Posesane smeti in prah shrani v zabojnik za smeti, ki ima vgrajen 3-slojni HEPA filter, zato zadrži delce večje od 0,3 mikrone oziroma do 99,5% .
5. Na daljinskem upravljalniku lahko izberete avtomatski način čiščenja, točkovni za intenzivno čiščenje določenega mesta, cikcak čiščenje, čiščenje ob robovih, čiščenje kotov , časovna nastavitev vklopa in začetka čiščenja za vsak dan posebej

NAROČITE GA SEDAJ!

prejšnji članek
Ena žlahtna štorija: znana igralka doživlja novo srečo
Svet slavnih
Ena žlahtna štorija: znana igralka doživlja novo srečo
naslednji članek
Z refloksologijo do mlajšega videza
Moda&Lepota
Z refloksologijo do mlajšega videza