nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Dom je vedno povezan z varčevanjem

25. 12. 2019; 03.00
Avtor: K.M.
Hranilnik_naslovna

Hranilnik_naslovna foto: Shutterstock

Varčujete? Če imate svoj dom ali o njem vsaj razmišljate, potem zagotovo. Ni pa nujno, da varčujete le z namenom nakupa ali vzdrževanja svoje lastnine, varčujete lahko tudi zato, ker prikupni hranilniki velikokrat predstavljajo tudi dekoracijo, s katero lahko preprosto popestrite različne kotičke.

Ponudba hranilnikov je tako zelo raznolika, da lahko z njimi svoj dom popestri čisto vsak, saj vizualno in tematsko zadovoljijo številne okuse, želje in navade ljudi. Tokrat smo izbrali bolj posebne hranilnike, klasične prašičke pa smo pustili za drugič. 

Popotniki 

Popotniki_Lifestyle foto: www.felix.si

Popotniki foto: www.felix.si


Tisti, ki radi potujejo, se zavedajo, da je kakšen evro treba dati tudi na stran. Z različnimi hranilniki lahko okusno popestrite svoj dom, tako prikupnega pa lahko postavite tako v bivalni prostor kot tudi v spalnico. 
(www.felix.si, 13,90 eur)

Ljubitelji džina

Ljubitelji gina foto: www.felix.si


Džin je trenutno v trendu. Predvsem malo dražje steklenice in pa dovršeni kozarci so postali del dekorja. Zakaj ne bi zraven postavili še hranilnika, v katerega bo morda kakšen evro prispevala tudi družba prijateljev, ki se bo pri vas ustavila na pijači?
(www.felix.si, 5,90 eur)

Uživači 

Uživači foto: www.felix.si


Denar za uživanje je vedno zaželen. Zato lahko v svoje stanovanje brez težav vključite hranilnik, ki je namenjen vsem uživačem, ne glede na to, v čem radi uživate. 
(www.felix.si, 11,90 eur)

Čas je za poroko

Čas je za poroko foto: Amazon.com


Tisti, ki ste že poročeni, zagotovo veste, da se na poroki vedno v zadnjem trenutku najde še dodaten strošek. Zakaj ne bi kakšnega evra privarčevali in si tako zagotovili vsaj eno skrb manj? (www.amazon.com, 14,75 eur)

Zlato

Zlata palica foto: Promocijski material


No, vsak si želi zlate palice. Če že ne morate imeti tiste prave, pa si lahko vsaj omislite hranilnik v obliki zlate palice. Če bo poln, bo tudi takšna nekaj vredna. 
(www.1001dar.si, 9,95 eur)

Koliko denarja imate?

Stevnik_hranilnik foto: Promocijski material


Digitalni elektronski hranilnik, ki je obnorel svet. Za uporabo je zelo preprost, saj je treba le vstaviti kovance v zgornjo režo in elektronski števec zazna količino vstavljenega denarja. 
(www.najnakupi.si, 9,90 eur)

Otroški pridih

Zvezdica foto: Promocijski material


Za otroško ali pa nekoliko bolj igrivo popestritev doma so primerni nežnejši hranilniki. S to rumeno zvezdico se boste počutili prav zvezdniško igrivo. 
(www.hajdi.si, 14,95 eur)

prejšnji članek
Po preprogi se je polilo rdeče vino - kaj pa sedaj?
Zdravje
Po preprogi se je polilo rdeče vino - kaj pa sedaj?
naslednji članek
Sanjski decembrski trio, ki pomaga po prenajedanju
Zdravje
Sanjski decembrski trio, ki pomaga po prenajedanju