nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Ljubezen po domače: Irena se je spremenila

24. 8. 2020; 07.00
Avtor: V.M.
irena

Irena Dozg foto: POP TV

Irena Drozg, ki smo jo spoznali v zadnji sezoni šova Ljubezen po domače, je še vedno aktivna upokojenka. V mesecu maju je dopolnila 70 let in v minulem obdobju pridobila nekaj kilogramov, sicer pa je še vedno samska, z upanjem v srcu, da najde sorodno dušo.

Še malo in pričela se bo težko pričakovana 4. sezona šova Ljubezen po domače. Kako pa se kaj imajo junaki, ki so nas zabavali lansko leto? Irena Drozg, ki se je v resničnostni oddaji potegovala za naklonjenost Milana Tržana, nam tekom klepeta zaupa, da je pri njej vse po starem.

Irena in Milan foto: POP TV

»Plavam, še vedno najdemo mesto, kjer plešemo. Vendar največkrat sedim, ker nas je preveč samskih žensk, moških pa premalo, ki bi plesali. Tako, da sem še vedno samska,« pove in veselo nadaljuje, da se trenutno posveča prenovi stanovanja ter da se je malce vizualno spremenila. »Med karanteno sem se malo zredila.« (smeh)

Irena meseca marca. foto: Osebni arhiv

Nove sezone resničnostnega šova se zelo veseli, tudi zaradi tega, ker ima na svojo udeležbo lepe spomine. »Zelo dobra izkušnja je bila to zame, me je nadgradila. Spoznala sem mnogo ljudi, prijaznih ljudi, lepih v duši. Še vedno me ljudje ustavljajo, veliko je pozitivnih komentarjev tudi na družbenem omrežju,« pojasnjuje in dodaja, da je občasno deležna tudi negativnih opazk, a je to ne gane preveč, saj gre za nekulturne posameznike, ki se pretirano poistovetijo z določeno situacijo.

»Kakorkoli, jaz sem pozitivna, letos sem praznovala 70 let. Pa se ne vidi. Še vedno imam upanje, da najdem svojo sorodno dušo in da skupaj poletiva v prihodnost,« pokima in zaključi, da ne bo nič hudega, če se slednje ne zgodi, zaveda se namreč, da je boljše skozi življenje jadrati sam, kot pa v slabi družbi.

Irena se trenutno posveča prenavljanju stanovanja. foto: Osebni arhiv

Morda vas zanima še:

Kaj vam za danes napovedujejo zvezde?

prejšnji članek
Zvezda serije Glee postala mamica
Svet slavnih
Zvezda serije Glee postala mamica
naslednji članek
Horoskop: Globoka čustva vas bodo pretresla
Horoskop
Horoskop: Globoka čustva vas bodo pretresla