zahi hawass
Svet24.si

Resnični Indiana Jones

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Reza hvaležna gasilcem, saj so ji rešili dom

16. 11. 2021; 10.00
Avtor: K.M.
Alenka Resinovič Reza

Alenka Resinovič Reza foto: POP TV

Nekdanja vremenarka in radijska voditeljica Alenka Resinovič Reza se je na družbenem omrežju zahvalila požrtvovalnim gasilcem.

Martinovo bi se za nekoč priljubljeno radijsko voditeljico lahko končalo zelo negativno. na srečo so na pomoč hitro priskočili gasilci, ki se jim je Reza zahvalila na družbenem omrežju. 

"Današnjo objavo posvečam fantom, iz #pgdstobdomžale. Zgodaj popoldne smo opazili nenavaden pojav iz domačega dimnika, ko se je začel valiti črn dim iz dimnika. Poklicali smo 112 in v slabih treh minutah so bili gasilci pri nas. Neverjetno, res. V teh norih časih veš, da je nekdo nekje, ki pazi nate. Nekdo, ko mu ni vseeno. Nekdo, ki mu je mar. Nekdo, ki razume in ve. Lahko bi bilo nevarno in usodno. Prišli so v polni zasedbi, fantje, ki vejo, kaj bi lahko bilo. Fantje, ki poznajo svoj posel, ki vedo, da z ognjem ni šale. Hvaležni smo. Hvaležni do lune in nazaj. Ker, kdo si želi, da mu hiša pogori? Nihče. Hvaležni do neskončnosti. V teh, negotovih časih, je pomembno, da veš, da je nekje nekdo, ki ve in ki razume, da gre življenje naprej, ne glede na karkoli in kogarkoli. Nekdo, ki mu je mar. Hvala, gasilci. Ko pridete naslednjič, naključno naokoli, vedno vas čaka topla in okusna hrana, kot nekoč. Hvaležni smo vam, da ste si vzeli čas, da ste rešili dano situacijo in naredili vse in še več. Totalna fenica sem. Srečno!"

prejšnji članek
Peter Prevc drugič postal očka
Svet slavnih
Peter Prevc drugič postal očka
naslednji članek
Nana Zeneli žaluje: Covid je zmagal …
Svet slavnih
Nana Zeneli žaluje: Covid je zmagal …