901596_f168_dragonja_promet02t
Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še ne bo konec

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Za Maria Galuniča je to prava môra

4. 4. 2021; 10.00
Avtor: K.M.
POSLOVNA ODLIČNOST (7)

Mario Galunič, voditelj večera foto: Sandi Fišer

Voditelj uživa v potovanjih, zdaj pa je pojasnil, zakaj se jim je zaradi korone popolnoma odpovedal in zakaj ga dejstvo, da ne more potovati, tako zelo boli.

"To me dobesedno boli, to je zame môra. Čeprav poznam nekatere, ki kar hodijo naokoli, gledam Facebook in jih vidim v kopalkah, na eksotičnih plažah ... (smeh) A jaz sem ves čas v Ljubljani. Že leta razlagam, kako delam in služim denar samo za to, da ga zapravim za potovanja. Za kar mi nikoli ni žal ne denarja ne časa. Vse drugo imam, stanovanje, vikend, avto in psa – ne potrebujem nič več. Imam pa tudi dve propadli letalski vozovnici, ki čakata, eno za Južno Korejo lani maja, druga je bila za Atene, kamor sem hotel na križarjenje. Sprva sem mislil, da bom kam odletel okrog novega leta, a se potem vseeno nisem odločil ...," je za revijo Zarja Jana izdal Mario Galunič in na trditev, da se da potovati, samo pogum in sreča sta potrebna, odgovoril z besedami:

Mario Galunič, Joker foto: Žiga Culiberg

"Imam veliko vprašanj in strahov: kaj če se mi zgodi najslabše, da zbolim za covidom nekje na drugem koncu sveta? Tukaj vsaj vem, kje je UKC, upam, da bi našli zame kak ventilator, če bi bilo treba, kaj pa v Dominikanski republiki ali na Kubi, imajo vse to? Pa ne samo to, me bodo spustili na letalo, če bom bolan, okužen? Ali v hotel? S tem se mi res ne da ukvarjati. Zato bom za začetek morda rajši potoval z avtom. Predvsem pa se bom čim prej cepil, če bom prišel na vrsto, da bom glede tega miren. Čakam torej na cepljenje. Morda ne bi smel tako razmišljati, pride z leti. (smeh) A veste, da pet mesecev nisem bil pri mami, šele pred kratkim sem šel."

prejšnji članek
Tako velika je že hči Darje Gajšek
Svet slavnih
Tako velika je že hči Darje Gajšek
naslednji članek
Spoznajte drugo plat duhovnika Martina Goloba
Svet slavnih
Spoznajte drugo plat duhovnika Martina Goloba