Življenjski slog
 

MasterChef: Sodniki Zalo zasuli s sanjskimi komentarji

2. 6. 2023; 11.00
Avtor: V.M.
zala-pungeršič

Zala Pungeršič foto: POP TV

V izzivu z morskim kamnom sta se odlično odrezala Tilen in Zala. Slednja je dobro izkoristila prednost in se uvrstila med najboljšo peterico.

Zala Pungeršič si je v prejšnjem izzivu prislužila dragoceno prednost. Sodniki so jo namreč pred ostalimi seznanili s podrobnostmi nove kuharske naloge, hkrati pa so ji namenili darilo s posebnimi sestavinami, s katerimi je lahko pričarala izbrane okuse.

Zala je darilo sodnikov ponesla v višave, pripravila je namreč juho, ki sega izven okvirjev domače kuhinje. »Moram reči, da je tole videti zares dovršeno, zelo domiselno, tudi, kako si prezentirala in to je ta igra, po kateri mi hrepenimo,« je dejal Bine, Luka pa je po okušanju pohvalil, da jim ni le pričarala morja, ampak jih popeljala na tridnevno ekskurzijo raziskovanja.

Zalin krožnik foto: POP TV

»V bistvu Zala, to kar ti delaš sedaj v tem trenutku, ni več razmišljanje domačega kuharja. Tako razmišlja profesionalni kuhar. In prav je tako, saj se približujemo koncu,« je za konec strnil misli v komentar Karim in tekmovalko opomnil, da od nje ne pričakuje nič manj, kot je pokazala sedaj.

23 letnica pa ni prejela le čudovitih komentarjev, sodniki so jo namreč nagradili tudi z 2. mestom v najboljši peterici.

Zalina juha je bila okusna, intenzivna in premišljena. foto: POP TV

Zala Pungeršič foto: POP TV

prejšnji članek
Botri: Premožna zakonca sta tudi v resnici poročena
Svet slavnih
Botri: Premožna zakonca sta tudi v resnici poročena
naslednji članek
Deželaku Junak do cilja pomagal vitalni 99-letnik
Svet slavnih
Deželaku Junak do cilja pomagal vitalni 99-letnik

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.