Življenjski slog
 

Naj stvari tega poletja so tri: morje, sonce in vi!

31. 7. 2024; 12.00
Avtor: Oglasno sporočilo
bernardin, sava-hotels, sava, portorož, st-bernardin-resort, obala, morje, kam-na-dopust
Nepozabno poletje v St. Bernardin resortu v Portorožu

Topli brezskrbni dnevi so tu! Vse, kar to poletje potrebujete za nepozaben oddih, je sonce, morje in vi! Za vse ostalo poskrbimo mi v St. Bernardin resortu v Portorožu, ki je del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts.

Ste med tistimi, ki imajo tako radi poletje, da jim en obisk morja ni dovolj? Potem izkoristite bližino slovenske Obale in jo letošnje poletje obiščite večkrat! Rezervirajte si svoj oddih v sveže prenovljenem Hotelu Vile Park Premium ali v Hotelu Histrion v St. Bernardin resortu v Portorožu, kjer vas le korak do morja, poleg obilice vodne zabave čakajo tudi pristne zgodbe slovenske Istre. Oba hotela stojita ob živahni promenadi med Portorožem in Piranom.

HOTEL VILE PARK PREMIUM – SPROŠČENO UDOBJE PETIH PRENOVLJENIH VIL

Hotel Vile Park Premium s 190 prenovljenimi Premium sobami je del Hotela Vile Park, ki ga sestavlja več vil. Slednje so posejane ob slikovitih ruševinah zvonika cerkve Sv. Bernardina. Del povsem prenovljenih sob ima tudi balkon ali teraso, s katerih se odpira pogled na zaliv ali mediteransko rastje.

Zgodbe prenovljenih sob

  • Sobe sivke v Vili Galeja vas bodo s pastelnimi in naravnimi odtenki vijolične, odpeljale naravnost na sredo sivkinega nasada, kjer se vam bodo zbudili vsi čuti.
  • Sobe oljk v Vili Nimfa vas bodo s pastelnimi in naravnimi odtenki zelene povabile med ta mogočna drevesa, ki v sebi skrivajo nešteto skrivnosti, na sebi pa omamne zelene sadeže, ki vas kar vabijo, da jih odtrgate.
  • Sobe morja in piranske soli v Vili Orada pa vas bodo s pastelnimi in naravnimi odtenki modre, zazibale v sproščen objem neskončne modrine, ki se nadaljuje tudi ob pogledu skozi okno.

Prenovljena restavracija z razgledom na morje

Obogatite svojo izkušnjo z bogato istrsko kulinariko, ki vam poleg odličnih lokalnih okusov ponuja tudi prelep razgled na morje, kar bo poskrbelo za popolno sprostitev in dodaten užitek ob hrani. Ne spreglejte tudi bogate ponudbe lokalnih vin, ki zorijo na hribih slovenske Istre.

Urejena plaža in prenovljen bazen z morsko vodo

Pred hotelom goste pričakujeta zunanji bazen in urejena delno travnata, delno betonska plaža. Prenovljen bazen Hotel Vile Park vključuje plavalni bazen in atraktivna otroška igrala z vodnimi efekti. Na travnatem delu ob morju se nahaja plaža z ležalniki in senčniki in bar s široko ponudbo osvežilnih pijač.

HOTEL HISTRION**** - Z VSEH STRANI RAZGLEDI NA NESKONČNO MODRINO

Nepozabno poletje pa vas čaka tudi v največjem hotelu na slovenski Obali – Hotelu Histrion, ki je z vseh strani obkrožen z neskončno modrino morja in z elementi tradicionalne istrske arhitekture, sobami soli, sivke in oljke morja, sonca, istrsko kulinariko in mediteransko obarvanimi wellness tretmaji prav tako pripoveduje zgodbo edinstvenih lepot in doživetij čarobne Istre.

Zbudite se z razgledom na neskončno modrino slovenskega morja.

Aktivni oddih za vse člane družine

Hotel Vile Park Premium in Hotel Histrion s svojo lego predstavljata tudi izvrstno izhodišče za ljubitelje aktivnega oddiha. Dan lahko začnete že ob jutranji vodni aerobiki v bazenu ali zgodnjem plavanju v morju. Le nekaj korakov od nastanitve vas čakajo urejene plaže, kjer poleg plavanja lahko najamete tudi sup, surf, čoln in se prepustite radostim vodnih športov. Prav posebna izkušnja pa je zagotovo tudi odkrivanje slovenske Istre na kolesu! Široko razpredene poti po polotoku, vodijo do očarljivih mestec ob morju in do vasi v zaledju.

prejšnji članek
Recept: Bučke in losos na žaru
Kulinarika
Recept: Bučke in losos na žaru
naslednji članek
Ljubitelji filma navdušeni, saj že novembra prihaja drugi del te uspešnice
Kultura
Ljubitelji filma navdušeni, saj že novembra prihaja drugi del te uspešnice
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.