profimedia-0788953992
Svet24.si

Prvič v Evropi: plaža samo za muslimanke

andrej-hohlun, rusija, ukrajina
Necenzurirano

Država zamrznila vilo nad Portorožem, ki je v lasti Rusa na seznamu sankcij

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Naj stvari to poletje so tri: Terme 3000, sonce in vi!

24. 6. 2024; 02.30
Avtor: Oglasno sporočilo
terme-3000, poletje, moravske-toplice
Terme 3000 – Moravske Toplice

Topli brezskrbni dnevi so pred vrati! Vse, kar to poletje potrebujete za nepozaben oddih, je sonce, vodna zabava in vi! Za vse ostalo poskrbimo mi v Termah 3000 – Moravske Toplice, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts.

VSE ZA SUPER POLETNI ODDIH

Počitnice v termah ponujajo vse, kar potrebujete za nepozaben poletni oddih v pokrajini, kjer je nekoč valovalo Panonsko morje. Poleg več kot 3.000 m² plavalnih površin za vodno zabavo vse družine, super zabavnih toboganov in obilico naravne sence v zavetju mogočnih dreves, vas čaka tudi razvajanje v naših kopelih z blagodejno črno termo-mineralno vodo in pristna izkušnja prekmurske kulinarike. Da vam med oddihom pri nas nikakor ne bo dolgčas pa bo poskrbela tudi pestra animacija v letovišču in bogato poletno dogajanje v okoliških krajih!

SUPER ZABAVNI TOBOGANI S SUPERMOČMI!

V Termah 3000 – Moravske Toplice se lahko prepustite poletni zabavi v raznolikih bazenih in toboganih, najmlajši se bodo razveselili prenovljene igralne ploščadi z zabavnimi pršilniki in igrali, ostali pa lahko preizkusite svoj pogum na številnih super zabavnih toboganih, ki skrivajo različne super-moči!

  • Tobogan Aqualoop vam da pospešek dirkalnega avtomobila
  • Tobogan Kamikaze iz vas naredi mojstra prostega pada
  • Tobogan Črna luknja vas posrka vase in varno spet vrne v ta svet
  • Tobogan Modri val vam da pogum, ki vam bo prav prišel pri naslednjih toboganskih podvigih
  • Tobogan Mentol vam osveži misli in da najboljše ideje

Novo to poletje – dva super zabavna tobogana

To poletje pa bo »družina« super zabavnih toboganov medse sprejela še dva nova: adrenalinsko Vesoljsko luknjo in družinske drče Samorogov spust!

Vesoljska luknja - Space Hole je zavit tobogan z dodano atrakcijo in naravno razsvetljavo, ki je varna in primerna izbira za vodno zabavo vseh starostnih skupin. Obiskovalce zavrti in izstreli v vesolje!

Drugi tobogan Samorogov spust pa sestavljajo 4 drče, ki so idealne za tekmovanje in nepozabne spomine vseh družinskih članov. Zabavne drče omogočajo, da uživate v vznemirjenju spusta in med tekmovanjem bok ob boku z drugimi uporabniki pozabite na vse skrbi!

Raznolike nastanitve za vsak žep in okus

V Termah 3000 – Moravske Toplice lahko izbirate med raznolikimi namestitvami za različne želje, okuse in za vsak žep. Bivate lahko v 5-zvezdičnem Hotelu Livada Prestige, Hotelu Ajda, ki pripoveduje zgodbo lokalnega žita po katerem je dobil ime, hotelu dobrega počutja – Hotelu Termal, očarljivih počitniških hišicah v Prekmurski vasi Ajda, udobnih apartmajih v Prekmurski vasi in prostranem termalnem kampu. Vse namestitve so v neposredni bližini vodnega parka, kjer vas čaka najboljša poletna zabava!

prejšnji članek
Kakšni so ljudje, ki zamujajo?
Zdravje
Kakšni so ljudje, ki zamujajo?
naslednji članek
Tako preprosto zmehčate obnohtno kožico
Moda&Lepota
Tako preprosto zmehčate obnohtno kožico
#nasazenazenska
nasazenazenska