Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Njena
 

Extreme Luxury Bootcamp: Vrhunski Vikend Za Vaše Telo in Dušo!

7. 8. 2023; 11.28
Avtor: K.A.
Carousel_2

Extreme Luxury Bootcamp: Vrhunski Vikend Za Vaše Telo in Dušo! foto: https://www.extremetraining.eu/sl/luxury-bootcamp-extreme/

Pridružite se Nam na Izjemnem Vikendu, kjer Vadba, Razkošje in Zabava Postanejo Ena Neverjetna Izkušnja!

V Kempinski Hotelu Adriatic vas od 20. do 22. oktobra 2023 čaka nekaj izjemnega: Extreme Luxury Bootcamp – priložnost, ki vam bo omogočila preoblikovanje telesa, duha, in duše na idilični obali Istre. Če ste pripravljeni na nepozabno izkušnjo, ki združuje fizično vadbo, prehranske nasvete, zabavo in luksuz, potem je to dogodek, ki ga enostavno ne smete zamuditi!

Trije različni paketi, vsak z edinstvenimi lastnostmi, vam omogočajo izbiro tistega, ki najbolj ustreza vašemu okusu in željam:

  1. Za vse, ki iščejo nepozabno vikend vadbeno izkušnjo. S predavanji o prehrani, Extreme Cross Boxing, ABS & Booty Workout, in še več, vse za neverjetnih 49 EUR na osebo!
  1. Popoln vikend, ki združuje trening, sprostitev in zabavo. Uživajte v bazenih in savnah, in ne zamudite Extreme Party s večerjo v soboto zvečer. Cena? Samo 99 EUR na osebo!
  1. Pravo razkošje za vaše telo in dušo! Poleg vadb in predavanj boste uživali v namestitvi s polpenzionom in neomejenim dostopom do bazenov in savn Hotela Kempinski Adriatic. Vse to za neverjetnih 299 EUR na osebo!

Extreme Luxury Bootcamp ni le priložnost za treniranje, ampak tudi za spoznavanje in uživanje v edinstvenih doživetjih s sebi podobnimi posamezniki. Pridružite se nam v Istri in sodelujte v treningih, ki so primerni za začetnike in nadaljevalce, se udeležite inspirativnih predavanj o prehrani in prehranskih dodatkih, se sprostite ob bazenih in savnah, in zaplešite na energičnih Extreme Dance seansah!

Extreme Luxury Bootcamp je več kot le dogodek; je praznovanje življenja, zdravja in zabave. Ne zamudite priložnosti za naložbo v sebe, svoje zdravje in dobro počutje. Prihranite si svoje mesto, število mest je omejeno, prijave so možne do zapolnitve mest ali do 20.09.2023.

Pridružite se nam na tej neverjetni pustolovščini in si zagotovite vstopnico za najboljši vikend vašega življenja. Extreme Luxury Bootcamp – kjer se zdravje sreča z razkošjem!

Rezervacije in več informacij najdete na spletni strani Extreme Training. Omejeno število mest – Rezervirajte svoje mesto zdaj!