Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Da bodo vaši lasje suhi bistveno hitreje!

3. 9. 2014; 05.10
Avtor: K. Š.
uvodna

foto: promocijsko gradivo

Ne samo, da bodo vaši lasje hitreje suhi, saj boste z njim prihranili 40 – 50 odstotkov vašega časa, s terapevtskih oljem Macadamia Healing Oil Treatment boste odlično poskrbeli za svoje lase, še posebej če so suhi in poškodovani.

Največja prednost: Macadamia olje vsebuje čisto oljno mešanico, ki jo je možno uporabljati tudi za barvanje, blanžiranje in druge kemične procese!

In ostale prednosti?

Intenzivno neguje in vlaži lase, jih razvozlja, naredi dolgoobstojno gladke, svilene, z neverjetno visokim sijajem; takoj se vpije (absorbira) v lase, ne masti las; ima zelo lahko formulo, ki ne obteži las; nudi naravno UV zaščito; dokazano zmanjša spiranje kozmetične barve; skrajša čas sušenja las za neverjetnih 40 – 50 odstotkov!

UPORABA: Nanesite majhno količino na suhe ali sfrotirane lase. Z glavnikom za razčesavanje olje enakomerno porazdelite po celotnih laseh. Olje lahko dodamo tudi kot dodatek k drugimi maskami, balzami ali styling produkti. Možno je tudi mešanje v barve ali druge kemične procese, saj pripomore k boljši absorbciji (vpijanju), kar povzroči boljši končni rezultat, ki je bolj obstojen.

prejšnji članek
Lažje skozi šolo
Obsedena!
Lažje skozi šolo
naslednji članek
Daša Gradišek: Vedno polna energije
Obsedena!
Daša Gradišek: Vedno polna energije
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.