Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Mega tekoča podlaga Dr. Hauschka

30. 1. 2015; 06.59
Avtor: katarina
uvodna (16)
Nova tekoča podlaga Dr. Hauschka prekriva majhne nepravilnosti, sence in rdečico - ne pa vaše osebnosti. Nanos je enostaven, združuje avtentične barvne odtenke z zračnimi teksturami ter vašo kožo razvaja s kakovostnimi rastlinskimi olji, voski in izvlečki zdravilnih rastlin.

Tekoča podlaga je tekoči puder nadomestila z novo formulo in novo dišavo. Človeška polt – temna, rjava, rdeča, celo bleda in prosojna – prav vsaka razkriva naš temperament in našeposebnosti. Skupaj z izrazom na obrazu govori o naših emocijah; različne emocije se ujemajo z barvo našekože. Poigravanje barv in odtenkov pomaga ustvarjati naravno enakomeren ten. Pri izbiri barv dekorativnekozmetike, še posebej podlag, moramo paziti na naravno barvo naše kože na obrazu. Podlaga mora prekriti nepravilnosti in rdečico, ustvariti sijočo polt, za nanos mora biti enostavna, udobna, negovalna in ne sme ustvarjati videza maske.



Zaradi rezultatov novih raziskav pri Dr. Hauschki so podlage bolj učinkovite, saj barve temeljijo nakombinaciji mesnih odtenkov in lastnih barv kože, tako da ima koža enakomeren in vitalen videz. Poleg tega pa prvovrstna rastlinska olja in voski kot tudi izbrane zdravilne rastline kožo vlažijo in varujejo. Povratne informacije profesionalnih umetnikov ličenja in končnih uporabnikov o tekočih pudrih Dr. Hauschka so pokazale, da je zlasti pri izboljšanju barvnih podtonov in prekrivnih lastnostih še nekajprostora; da je treba barve uskladiti z različnimi kožnimi podtoni (rumenim, toplim ali rožnatim,hladnim). Obstoječim tekočim pudrom je primanjkovalo zlasti barv za rumen in topel kožni podton. Pravt ako bi lahko bili bolj prekrivni. 

Zato da bi bolje zadostili potrebam, se izboljšali in bili sposobni povečati prodajni potencial, so bili obstoječi tekoči pudri prenovljeni v pogledu odtenkov, prekrivnih lastnosti in vonja. Zaradi tega tudi preimenovanje tekočih pudrov v tekoče podlage.Pet novih odtenkov ustvarja različna razpoloženja vključno s toplim in rumenim, hladnim in rožnatim, naravnim in nevtralnim in se prilega različnim tenom kože od svetlega do rahlo temnega.

Več na: www.dr.hauschka.si. 

prejšnji članek
DIVJA PRAVLJIČNA PUSTOLOVŠČINA
Obsedena!
DIVJA PRAVLJIČNA PUSTOLOVŠČINA
naslednji članek
Challe Salle: Kristalno jasno
Obsedena!
Challe Salle: Kristalno jasno
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.