Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Modni dvoboj v največji poslovalnici trgovine C&A

21. 10. 2014; 14.34
Avtor: K. Š.
uvodna

foto: Promocijsko gradivo

V nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik je pred kratkim v največji poslovalnici trgovine C&A potekal modni dvoboj s posebno modno strokovno komisijo, ki je ocenjevala najboljši stajling tekmovalcev.

9. oktobra 2014 je v največji poslovalnici trgovine C&A potekal modni dvoboj s posebno modno strokovno komisijo, ki je ocenjevala najboljši stajling tekmovalcev. V žiriji so bili Jasmina Marš – PR and event coordinator, Teja Jeglič – stilistka, ki je svoje znanje pridobila v Veliki Britaniji ter Ljubimka Pavasovič, direktorica AVDICIJA.COM in idejni vodja ter vodja projekta Fashion Camp. 

Sedem izbranih tekmovalcev je tako v omejenem časovnem okvirju izbralo najboljši stajling, modna komisija pa je seveda njihov izbor ostro ocenila.

foto: Promocijsko gradivo

Po finalnem krogu je zmagovalka modnega dvoboja postala Erika Verbič, ki je tako prejela bogate nagrade blagovne znamke C&A in prve casting agencije AVDICIJA.COM ter Fashion camp-a.

V drugem delu modnega dogodka so najnovejšo jesensko kolekcijo C&A predstavili znani obrazi slovenskega estradnega sveta. In sicer Lea Filipovič, televizijska voditeljica in znan obraz v številnih slovenskih videospotih, Lea Mederal, televizijska voditeljica in urednica oddaje U3P na TV3 Medias, stand up komičarka Ana Marija Mitič ter glasbenica Maja Založnik.

Oglejte si tudi utrinke s prireditve, ki jih najdete tukaj. 

foto: Promocijsko gradivo

foto: Promocijsko gradivo

prejšnji članek
Naj odmeva!
Obsedena!
Naj odmeva!
naslednji članek
Punca, ki raztura!
Obsedena!
Punca, ki raztura!
Preberite tudi

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.