najden-predmet
Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Najbolj nore kopalke tega poletja

17. 7. 2015; 05.51
Avtor: Ana K.
Kaj želiš na plaži sporočiti ti?

Poletje, morje, bazen, sonce. Kaj tukaj manjka? Seveda, kopalke. Verjetno si ne predstavljaš poletja brez vsaj treh različnih modelov. Če jih še nimaš, ti lahko pomagamo pri izbiri. Predstavljamo ti najbolj modne kopalke te sezone. Za poslastico pa ti še sporočamo, kaj določeni modeli kopalk povedo o tebi.

1. Kopalke brez naramnic
Letos so še posebej priljubljene dvodelne kopalke s samostoječim zgornjim delom. Če želiš biti modna naj bodo le-te svetlih in nežnih barv ter čimbolj zaobljene oblike, za piko na i pa jih lahko krasi tudi čipka. Ta model je primeren zate, če si bolj romantična duša. Tako boš na plaži sporočila, da si pripravljena na nove romantične podvige.

2. Bikini
Bikinke so vedno v modi, zato jih moraš imeti že zaradi tega. Če pa želiš biti še rahlo izzivalna, so kot ustvarjene zate. To poletje kraljujejo predvsem mini modeli. Sporoči okolici, da si drzna in prava zapeljivka. Obleči bikinke.

3. Pisane in vzorčaste kopalke
Verjetno si že v številnih medijih zasledila, da so barve in vzorci letos pravi modni hit. Barve morajo biti čim bolj živahne, vzorci pa živalski, karirasti, rožnati. Predstavljaj si kako noro izgleda vse skupaj šele na tvoji zagoreli koži. Pokaži svojo mladost in energijo. Nosi žive barve in najbolj nore vzorce!

4. Enodelne kopalke
Pravilo, ki si ga moraš zapomniti: »Enodelne kopalke niso samo za babice!« Predstavljajo čisto posebno eleganco. So enostavne in hkrati združujejo udobje kot tudi trend. Verjemi, da lahko z njimi pritegneš pozornost kot še nikdar do slej. Najbolj pa boš zažigala, če si boš izbrala kombinacijo dveh barv. Črno-bela je top. Pokaži uglajenost in glamur. Pojdi na plažo v enodelnih kopalkah.

Si se že izbrala model zase?

prejšnji članek
Provokativni roman
Obsedena!
Provokativni roman
naslednji članek
Potrdil govorice?!
Obsedena!
Potrdil govorice?!
Preberite tudi