evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

sumi stanovanje xx
Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le obliž na rano

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Preprosto do dolgih las

31. 8. 2016; 06.45
Avtor: K.M.
lasje
Koraki, ki ti bodo pomagali.

Se tudi ti uvrščaš v tisto skupino deklet, ki sanja o dolgih in svetlečih laseh? A kaj, ko dolžine ni in ni. Frizerja se kar izogibaš, čeprav ti prav vsi svetujejo, da ga moraš malce obiskati ... Je to pravilna rešitev, ali lahko do daljših las prideš na drugačen način?

Skrbno moraš skrbeti za konice
Si vedela, da ti lasje morda rastejo, a se hkrati lomijo pri konicah, kar celoten postopek zelo upočasni. Redno obiskuj frizerja, ki naj ti postriže samo konice. Kdaj pa kdaj se odloči za malo večjo spremembo in frizerju naroči, naj ti odstriže uničene lase. Tako boš z nego lahko začela na začetku.

Las ne uničuj
Oziroma se le temu izogibaj. Sem lahko uvrstiš tudi prekomerno umivanje las. Namesto, da si jih umivaš vsak dan, vsaj umivanje z umetnimi šamponi omeji na trikrat tedensko. S spiranjem izpiraš tudi naravna olja, ki tvoj las negujejo.
Izogibaj se tudi različnim kemičnim in toplotnim postopkom. Že samo sušenje z vročim zrakom slabo vpliva na kakovost las, ravnanje ali trajno kodranje, pa vse občutno poslabšata.

Nahrani jih od znotraj
Za začetek pij veliko vode. kdaj pa kdaj pojej kakšno jed iz prosene kaše, za malico si privošči jabolko ali pa pest oreščkov. Tudi vsa nezdrava hrana, ki jo vneseš v telo se odraža v videzu in kakovosti tvojih las.

prejšnji članek
Je to najbolj 'kulski' ovitek za telefon?
Obsedena!
Je to najbolj 'kulski' ovitek za telefon?
naslednji članek
Manikura za vse ljubiteljice Ljubkih lažnivk
Lepotičenje
Manikura za vse ljubiteljice Ljubkih lažnivk
Preberite tudi