Severni sij, slovenj gradec
Svet24.si

Foto: Včerajšnji severni sij zopet viden tudi iz Slovenije

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Izbrali smo jo

2. 8. 2015; 07.00
Avtor: Ana K.
Modno kombinacijo dneva.

Ali tudi ti velikokrat zjutraj gledaš v omaro in ne veš kaj bi oblekla? Sicer imaš veliko oblek, ampak se ti vseeno zdi, da ne najdeš prave kombinacije zase? Danes s tem ne boš imela težav. Najstnica se je odločila, da ti pomaga. Predstavljamo ti naš predlog za tvoj današnji videz.

1. Krilo
V modi so krila zvonaste oblike, zato ne moremo mimo tega dejstva in ti predlagamo krilo, ki je ožje v pasu in se nato valovito širi ob tvojem telesu navzdol. Krasijo ga pisani cvetlični vzorci, ki so prav tako modni hit tega poletja.

2. Kratka majica brez rokavov
Ker ne smemo zanemariti pomembnosti barvne usklajenosti, ti svetujemo, da nosiš zgornjo krilo v kombinaciji z enobarvno majico. V tem primeru smo se odločili za nežno marelično barvo. V kolikor bi bilo tvoje krilo roza, bi bila lahko tvoja majčka bele ali črne barve. Skratka bodi pozorna na barvno ujemanje.

3. Verižica


Da majica ne izpade monotono, jo lahko poživiš z modnim dodatkom. Izbrali smo veliko verižico, ki pristoji izbrani kombinaciji krila in enobarvne majice.

4. Beli športni čevlji
Seveda pri celotnem videzu ne smemo pozabiti na obutev. Obuj bele športne čevlje. So modne, udobne in mladostne. Dodale bodo piko na i celoti. Z njimi boš videti razigrana, hkrati pa bodo naredile tvoj videz bolj vsakdanji in sproščen.

5. Sončna očala
Zunaj je poletje in toliko večja izpostavljenost UV žarkom, zato smo se odločili, da mislimo tudi na zdravje tvojih oči. Ne pozabi na sončna očala. So idealen modni dodatek s katerim boš še dodatno zažigala, hkrati pa bodo zaščitene tudi tvoje oči.

Ti je naš izbor všeč?

prejšnji članek
Tu je tvoja zadnja priložnost
Obsedena!
Tu je tvoja zadnja priložnost
naslednji članek
Nosi čop
Lepotičenje
Nosi čop
Preberite tudi