nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Vroče modne zapestnice

12. 7. 2016; 09.57
Avtor: K.M.
emoji4
Smajliji so zamenjali obeske ...

Zagotovo poznaš zapestnice, ki jim lahko dodajaš obeske. Le-ti predstavljajo določena čustva ali trenutke, rečemo jim tudi zapestnice za srečo, najbolj pogoste pa so tiste, ki imajo dodane obeske v obliki srčka. Sedaj pa so le-te zamenjali popolnoma drugačni obeski, ki so v tem trenutku zelo aktualni! 

Smajliji oziroma sličice, ki ponazorijo čustva, predmet, stanje ... So spremenile svet dopisovanja preko mobilnih telefonov in družabnih omrežji. Se še spominjaš, ko si morala napisati 'ljubim te', sedaj pa preprosto vstaviš sličico <3? Ali pa vsa dolga sporočila, ki se ti jih ni dalo spisati. v današnjih časih preprosto uporabiš mini sličico in stvar je rešena. Vsi ti smajliji so sedaj našli še novo platformo, kjer se bodo izražali oziroma se boš z njimi lahko izražala ti.


Obeske na zapestnicah so namreč zamenjali  tako imenovani smajliji in priznamo, da je vse skupaj videti odlično. Zapestnice v zlati ali srebrni barvi izdelajo na spletni strani Emoji Girl, ki je bila ustanovljena v mesecu avgustu. Ne vemo pa še, če pošiljajo tudi do Slovenije, preverimo!

Foto: Instagram: emoji_girl_bracelet




prejšnji članek
Na snemanje videospota so čakali kar 2 meseca
Obsedena!
Na snemanje videospota so čakali kar 2 meseca
naslednji članek
Ne moreta en brez drugega
Obsedena!
Ne moreta en brez drugega
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija