evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Najbolj modna zvezdnika

7. 9. 2015; 06.56
Avtor: K.M.
765f797b-3c03-40c6-89c0-a56cb1cc3310
Kdo je zmagovalec?

Izbrali smo dva zvezdnika, ki dnevno sledita modi in modnim trendom, ki so jima pri srcu, kdo izmed njiju je tvoj zmagovalec?



Harry Styles
Ne vemo, zakaj, morda zaradi njegovega priimka (Style = stil), morda zaradi njegove karizme, a član zasedbe One Direction je zagotovo pravi modni poznavalec, ki hkrati uspešno ustvarja svoj osebni slog. No, če omenimo že samo dejstvo, da je proti koncu leta 2013 prejel tudi prestižno britansko nagrado za stil, potem ne potrebujemo več dodatnih besed.
Vseeno pa Harryja odlikuje nekaj lastnosti, zaradi katerih ga v modnem smislu obožujemo. Brez težav obleče podobno majico ali tkanino, ki jo je pred njim nosila tudi ženska zvezdnica (rjava majica z belimi srčki, ki jo je nosila tudi Victoria Beckham, ali bela majica s porisanimi rokami, ki jo je pred njim na nastopu že nosila pevka Rihanna). Z lahkoto kombinira različne sloge in z veseljem obleče karirasto majico. Ne nazadnje pa nas popolnoma prepriča ruta, ki jo večkrat nosi v laseh.


Cody Simpson

Podatek, da Cody prihaja iz Avstralije, mu samodejno pripiše priljubljeni deskarski slog. Svetli, malce daljši lasje mlademu pop pevcu dajo še dodaten videz pravega jahača valov. Vseeno s svojim načinom oblačenja sledi svojim smernicam in od njih ne odstopa. Majice brez rokavov, majice z velikimi napisi, rahlo ohlapne hlače, srajce in seveda pričeska. Tudi na rdeči preprogi ostaja zvest domači Avstraliji. Res je težko najti kakšno fotografijo, na kateri je oblečen v strogo obleko s kravato. Najboljši približek je sicer obleka in pod njo moderna srajca. Nas najbolj navduši, kadar obleče usnjeno jakno ali jakno iz džinsa in se nastavi fotoaparatom.

prejšnji članek
Zvezde, ki so popestrile njeno turnejo
Obsedena!
Zvezde, ki so popestrile njeno turnejo
naslednji članek
Nick Jonas ima novo
Obsedena!
Nick Jonas ima novo
Preberite tudi