evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Si aktivno dekle, ki stavi na modno usklajenost?

19. 9. 2015; 05.22
Avtor: K.M.
Iz nove kolekcije najbolj navdušujejo oblačila linije ClimaheatR Run.
Aktivno dekle ljubi funkcionalnost in modno usklajenost.

Če si tisto pravo aktivno dekle, ki obožuje fizično aktivnost in svoje proste trenutke najraje preživlja v dolgem teku, potem ne dvomimo, da obožuješ funkcionalna oblačila, ki ti tvojo telesno aktivnost povzdignejo na neko drugo raven. Hkrati pa verjamemo, da pri vsem tem spoštuješ tudi modno usklajenost. 

Na vse to pa že nekaj let misli priznana modna oblikovalka, Stella McCartney, ki je v sodelovanju s podjetjem adidas ustvarila še eno osupljivo modno-športno kolekcijo. Tokrat ti predstavljamo tisti kos, ki nas je najbolj navdušil v kolekciji za tek. 

Nasploh najbolj navdušujejo oblačila linije Climaheat® Run. Z njimi lahko svojo tekaško aktivnost nadaljuješ tudi v prihajajočih hladnih dneh in večerih.  S pomočjo posebnih votlih vlaken namreč poskrbijo za potrebno toplotno izolacijo in uravnavanje temperature. Za večjo vidljivost boš poskrbela z dolgimi pajkicami, opremljenimi s posebnim odsevnim trakom, in popolnoma odsevno tekaško jakno, ki bo ohranjala tvoje telo toplo ter suho tudi v ekstremnih razmerah. Iz tekaškega segmenta izstopa še komplet popolnoma oprijetih pajkic in majice z dolgimi rokavi, ki s pomočjo kompresijske adidas TECHFIT tehnologije telesu nudi večjo oporo, zmanjšuje mišične vibracije in izboljšuje telesno držo. Vpadljiv dizajn z modrimi potiski in rumenimi odsevnimi trakovi pa bo zagotovo pritegnil številne občudujoče poglede.

To jesen bodi med tekom funkcionalna in modna!

prejšnji članek
Lepotni trend, ki ga ponuja teden mode
Lepotičenje
Lepotni trend, ki ga ponuja teden mode
naslednji članek
Zvezdnica ima dovolj!
Obsedena!
Zvezdnica ima dovolj!
Preberite tudi