profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

870457_151-vatikan
Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v Vatikan

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Kaj način nošenja torbice pove o tebi?

18. 2. 2017; 07.00
Avtor: Ana K.
Različni načini nošenja torbic povedo o tebi več kot si misliš.

Pomisli kako običajno nosiš torbico. Jo držiš v roki ali jo namestiš kar v pregib komolca? Jo morda obesiš čez rame? Strokovnjaki na področju govorice telesa menijo, da z načinom nošenja torbice razkriješ svoj karakter in osebnost. Preveri sama.

1. Nosiš torbico na rami ali pa v bližini telesa?
To pomeni, da si zelo praktična oseba, ki stremi k dosegu zastavljenih ciljev. Po naravi naj bi bila zelo sproščena in prav nič vzvišena. Zelo rada se držiš moralnih načel in zato te ljudje okoli tebe zelo cenijo.

2. Običajno nosiš torbico na sprednji strani?
Lahko rečemo, da gre za ene vrste 'oborožitev'. Kar pomeni, da si zelo zadržano in sramežljivo dekle. Tvoja vrlina je previdnost. Vse nevarnosti vnaprej predvidiš.

3. Če nosiš torbico zadaj …
Si neodvisna oseba, ki ve kaj počne in verjame v svojo samopodobo in svoje delo. Imaš jasno začrtane cilje in točno veš kaj si želiš.

4. Imaš najraje torbico v pregibu komolca?
S tem sporočaš, da ne potrebuješ dveh rok za dosego svojih ciljev. Velikokrat želiš izpostaviti svoj status in položaj. Verjetno nosiš torbice prestižnih blagovnih znamk in želiš, da jih opazijo vsi.

5. Nosiš torbico kar v roki?
S tem želiš svetu sporočiti, da si pomembna in da vedno uravnotežiš stvari, ko je le-to potrebno. Hkrati pa namiguješ na to, da nisi razvajena in da imaš rada vse stvari pod kontrolo in na dosegu roke.

prejšnji članek
BQL zopet navdušila
Obsedena!
BQL zopet navdušila
naslednji članek
Si lepša kot dolgolaska ali kratkolaska?
Lepotičenje
Si lepša kot dolgolaska ali kratkolaska?
Preberite tudi