pasco-kruh
Svet24.si

Kruh s podgano? Hvala, a nisem več lačen

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Pri nanašanju maskare bodi pozorna na to

10. 3. 2017; 11.15
Avtor: Ana K.
Razkrivamo napake, do katerih pride pri uporabi maskare.

Želiš popoln videz svojih trepalnic pa ti to nikakor ne uspe? Morda so za to krive napake, na katere velikokrat niti ne pomisliš oziroma se sploh ne zavedaš, da jih počneš. A vendarle le-te vplivajo na nepopoln nanos maskare. Preveri na kaj moraš biti pozorna.



1. Trepalnice morajo biti očiščene
Nikar ne nanašaj nov sloj maskare na neočiščene trepalnice. Vedno bodi pozorna na to, da pred spanjem poskrbiš za njihovo zdravje in nego. Torej jih očisti z nežnim, neagresivnim odstranjevalcem ličil. Ostanki maskare namreč povzročajo izsušitev trepalnic in nastanek neprijetnih bakterij. Tega pa si ne želiš ;).

2. Prepreči, da v embalažo vdre zrak
Če je tvoja navada takšna, da preden se lotiš nanosa maskare njeno ščetko večkrat pomočiš v embalažo, se je čimprej losi. To početje namreč odpre prosto pot vdoru zraka v embalažo, le-to pa pospeši sušenje maskare.

3. Znebi se grudic
Veliko maskar je takih, da povzročajo grudice. Naj ti zaupamo kako se jih lahko znebiš. Uporabljaj maskaro z gostimi ščetinami. Tako boš lažje zajela vse trepalnice in dosegla zavidljiv pogled.

4. Preveri rok trajanja
Maskare se zelo hitro sušijo, zato je ne smeš uporabljati več kot pol leta. Po tem času je možnosti za nastanek številnih bakterij ogromno. Zapiši si datum nakupa in bodi pozorna na rok uporabe.

5. Redno jih češi
Mogoče se ti zdi smešno, ampak svetujemo ti, da svoje trepalnice redno češeš. Ko se ti kakšna maskara posuši, odstrani njeno ščetko in jo dobro operi. Ko je očiščena jo lahko uporabiš za česanje trepalnic. Tako boš preprečila njihovo lepljenje in spodbudila rast v pravi liniji.

prejšnji članek
Sta Justin Bieber in Sofia Richie ponovno skupaj?
Obsedena!
Sta Justin Bieber in Sofia Richie ponovno skupaj?
naslednji članek
Fanta BQL namignila, da sta še vedno samska
Obsedena!
Fanta BQL namignila, da sta še vedno samska
Preberite tudi