pri belokranjcu
Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi krvoločni prikradejo čisto do hišnih vrat

1694618501-img-8801-purg-1694618444412
Necenzurirano

19 kirurgov pisalo ministrici, naj ustavi načrte šefa celjske bolnice

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Razvajaj se po čarovniško

27. 10. 2015; 06.38
Avtor: K.M.
gifts_christmas_2015_heroes_pumpkin_heebie_jeebie
Privošči si razvajanje, ki bo popestreno s tokratnim praznikom.

Počitnice so v polnem zamahu, vse pa se vrti okoli noči čarovnic, praznika, ki je k nam prišel iz Amerike, a se ga vsako leto poslužuje vse več ljudi. Od okrasitev, maskiranja pa vse do lepotnih izdelkov, ki jih lahko najdeš v svoji lepotni omarici. Preveri, s čim lahko popestriš svoj lepotni tretma, ki bo tokrat čarovniško obarvan.



Kopeli, mila in kreme za noč čarovnic predstavlja Lush. Kopel v obliki bučke je lahko popestritev za tvoje sproščanje, ali pa odlično darilo za vse, ki jih boš obiskala. Gel v obliki netopirja, pa bo številne tudi presenetil, kajne?


Vse te čarovniške izdelke lahko uporabiš za lepotna razvajanja, ali pa za popestritev kopalnice. Si predstavljaš dišečo bučko pred lepotnim ogledalom? Ta peneča kopel je polna bleščic in citrusov za hladne zimske noči. Poživljajoča mešanica olj brinja, limete in grenivke ustvarja pravi punč. Ta peneča kopel je popolna za dolgo polnočno namakanje v kopeli. 

Odišavljeni žele z aloe vero in sokom limete je odlično darilo za noč čarovnic, saj se ga bo tvoja prijateljica kar malo ustrašila, ko ga bo vzela iz embalaže.  ter se obdajte v sladko peno iz alge carrageenan. Če ga pred uporabo malo ohladi, pa bo še bolj zabaven. 



prejšnji članek
Obleci se za počitniško zabavo
Lepotičenje
Obleci se za počitniško zabavo
naslednji članek
Želiš postati prava kuharska mojstrica?
Obsedena!
Želiš postati prava kuharska mojstrica?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija