nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

To ne smejo biti tvoje težave

24. 12. 2015; 09.25
Avtor: K.M.
o-TEEN-AND-MOM-TALKING-facebook
Imaš ''prevelike''?

Prsi so v času najstništva ena izmed najbolj pogostih tem pogovora med dekleti, fanti in stvar, ki obremenjuje nedolžne možgane, ki se s tem še ne bi smeli soočati. Enkrat so prevelike, drugič premajhne ... Tako v mislih fantov, predvsem pa v mislih deklet. Tokrat smo se posvetili tistim, ki menijo, da imajo prevelike in s kakšnimi težavami se soočajo. 

Tek
Oziroma ukvarjanje s športom je velikokrat težava. Prvo pravilo je, da moraš vedno nositi športni nedrček, ki poskrbi, da prsi ostanejo na svojem mestu. To pomeni, da te med tekom ne bodo motile oziroma te ne bodo pričele boleti. Če je vadba razgibana, kot je recimo tek, moraš nositi nedrček z visoko podporo, včasih si lahko oblečeš celo dva, saj bosta tvoje prsi res zaščitila. Težava, ki tu nastane, je tudi ta, da je primeren športni nedrček res težko najti. Tako ti šport predstavlja kar dve oviri. 

Nakup nedrčka
Tako kot nakup športnega nedrčka, je težava tudi pri nakupu klasičnega nedrčka. Velikost nikoli ni prava. Potrebuješ nekoliko širše naramnice, težko pa je nositi obleke brez nedrčka. Največja panika nastane poleti, ko ne moreš kupiti kopalk. Velikokrat se zgornji in spodnji del prodaja v kompletu, a kaj, ko rabiš velik zgornji del in normalen spodnji del, a se nikoli ne uskladita. Težava je tudi v tem, da so zaradi povpraševanja, ti kosi velikokrat dražji. Hkrati pa si težko izbereš tisti model, ki ti je res všeč, ker ga v tvoji številki preprosto ni. 



Oblačila
Zaradi velikih prsi moraš bolj pozorno izbirati oblačila, saj lahko preprosta majica pokaže preveč, tudi če je na tvoji prijateljici čisto normalna. Hkrati moraš kupovati večje številke, saj tvoje prsi porabijo več prostora. Nikakor pa se zaradi večje številke ne smeš obremenjevati, pomembno je to, da ti pristaja. 

Spanje
Številna dekleta imajo težave s spanjem, saj ne morejo zaspati na trebuhu, saj jih pri tem ovirajo prsi. po drugi strani pa ne morejo zaspati na hrbtu, saj položaj ni prijeten. Panika, kaj sedaj? Žal rešitve ni. Morda za spanje uporabi nežno obliko športnega nedrčka, ki bo tvoje prsi situiral, ali pa boš morala preprosto izbrati drugačen način spanja. 


Se tudi ti soočaš s kakšno težavo? Zaupaj nam jo!
prejšnji članek
Božična voščilnica Kardashianovih je tu
Obsedena!
Božična voščilnica Kardashianovih je tu
naslednji članek
Popestri si božič
Moj life
Popestri si božič
Preberite tudi