bencin
Svet24.si

Opolnoči pocenitev bencina in dizla

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Prebudi levinjo v sebi

22. 12. 2015; 12.51
Avtor: Ana K.
-font-b-Leopard-b-font-font-b-Print-b-font-Fur-font-b-Coat-b
Leopardji vzorec je 'in'.

V kolikor si mislila, da je trend živalskih vzorcev pozabljen, si se pošteno motila, saj je ponovno v modi. V ospredju sta predvsem leopardji in kačji vzorec, vse pogosteje pa dekleta posegajo tudi po žirafinem in tigrastemu. Če ti dela kombiniranje težave, te popolnoma razumemo, saj morajo biti pri tako izrazitih vzorcih modne kombinacije dobro premišljene.

Manj je več
Pri ustvarjanju modnih kombinacij z raznoraznimi živalskimi vzorci, si pomagaj s pravilom 'manj je več'. Če boš z vzorci pretiravala, bo vse skupaj videti pretirano. Izberi samo en kos. Verjemi, da bo že ta privabil številne poglede. Če pa si oseba, ki ne mara tovrstnih vzorcev pa ne rabiš izbrati ravno tigraste majice, ali leopardje pajkice, ampak posezi raje po torbici ali nakitu, ki vsebuje podoben vzorec. Tako bo vse skupaj videti bolj umirjeno.

Naj pa ti povemo, da najnovejši trend narekuje, da enostavno moraš izstopati. Modni svet so preplavili kosi oblačil z živalskimi vzorci in le-ta je prisoten na oblekah, krilih, pri obutvi, skratka povsod. Izstopaj tudi ti in nosi vzorce.

prejšnji članek
To je resnica o laku in šminki
Lepotičenje
To je resnica o laku in šminki
naslednji članek
Taylor je dokazala, da ima veliko srce
Obsedena!
Taylor je dokazala, da ima veliko srce
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska