evrovizija, švica
Svet24.si

Evrovizijska zmaga v roke Švicarja Nema!

1715253201-dsc9430-01-1715253168875
Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo policiji in SDS

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Jutri se pričnejo razprodaje

3. 1. 2016; 06.15
Avtor: K.M.
window-shopping3
Boš zapravljala?

Jutri bodo številni trgovci tudi uradno znižali cene številnim sezonskim oblačilom. Nekateri se odločijo za nizke popuste, drugi za visoke, pri prav vseh pa boš morala biti pozorna na različne namige o tem, ali se oblačilo sploh splača kupiti. Preveri nekaj opornih točk, ki ti bodo od jutri naprej pomagale pri (ne)zapravljanju denarja. 

Akcija do -50% ...
Zelo pomembna je besedica DO. Velikokrat ljudi zavede drugi del, -50%, zato kar predvidevaš, da je vse znižano na polovico. Seveda temu ni tako. To pomeni, da so nekateri kosi znižani po navedenem popustu, ostali pa se gibljejo v nižjih vrednostih. 

Povprašaj o možnosti menjave
Med plačevanjem, oziroma še preden se odločiš za plačilo, povprašaj o možnosti menjave. Nekatere trgovine ne dovolijo, da zamenjaš stvari, ki si jih kupila na razprodajah. Če kosa oblačila nisi preizkusila, ali pa ga kupuješ za darilo, se moraš o tej možnosti nujno pozanimati. Če bodo menjavo odklonili, potem oblačilo še preizkusi, preden se odločiš za končno plačilo. 


Razglej se
Ne odloči se za prvi kos oblačila, ki ti je všeč. Razglej se po trgovini, preizkusi več oblačil. Morda najdeš še boljši izdelek po še nižji ceni. V času razprodaj ne smeš biti impulzivna, ampak preudarna nakupovalka. 

Kupi tiste stvari, ki jih potrebuješ
Najprej nakupi tiste izdelke, ki jih resnično potrebuješ. Če so to smučarske hlače, potem išči primerne zase. Če so to majice z dolgimi rokavi, potem moraš najprej kupiti te. Ko imaš že vse potrebne stvari, potem napoči čas za razvajanje, do takrat pa išči predvsem kose oblačil, ki jih resnično potrebuješ. 

Želimo ti uspešno nakupovanje. 


prejšnji članek
Objavila sliko razgaljenega fanta
Obsedena!
Objavila sliko razgaljenega fanta
naslednji članek
Sta res ponovno skupaj?
Obsedena!
Sta res ponovno skupaj?
Preberite tudi