nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Neverjetna modna izbira

13. 1. 2016; 09.56
Avtor: K.M.
selena-gomez-sexy-red-dress-unicef-ball-02
Selena navdušuje.

Pevka in igralka Selena Gomez je že od svojega 17 leta UNICEFova ambasadorka. Svoje poslanstvo je v preteklosti že izkoristila za potrebe filma, saj je dobrodelnost recimo izpostavila v filmu Monte Carlo. V zadnjih 6 letih tako ni razočarala vodilnih pri organizaciji, ki jo uvrščajo med najbolj dejavne članice. Povabilo na uradni ples tako ni nikakršno presenečenje.

Je pa pevka presenetila s ponovno drznostjo svoje oprave.  Videti je, da se je v zadnjem času resnično posvetila izboru svojih oblačil, kar je dokazala tudi včeraj, na UNICEF plesu, ki se je odvijal v Beverly Hillsu. Selena je tokrat nosila dolgo rdečo obleko modne hiše Louis Vuitton, kombinirala pa jo je z nakitom Messika. Zagotavljamo ti, da so bile vse oči uprte v njo. 

Seveda pa se za obleko skriva še dodatna zgodba. Modna hiša Louis Vuitton in njen trenutni kreativni direktor, Nicolas Ghesquière, sta se aktivno povezala ravno z Unicefom, zaradi tega pa je bil sam ples sploh prirejen. ''Tako sem vesela, da @louisvuitton in @nicolasghesquiere sodelujeta z Unicefom. Sama sem ambasadorka že od 17. leta, Nicolasa pa sem spoznala lani. Tako zelo sem hvaležna, da se različni svetovi združijo, zaradi dobrega namena,'' je pevka pred dogodkom zapisala na svoj Instagram račun. 

Selena je resnično postala ena izmed tistih zvezdnic, ki krojijo svetovni vrh s svojim videzom, delom in dobrodelnostjo. 
prejšnji članek
Kako mu je čestitala?
Obsedena!
Kako mu je čestitala?
naslednji članek
One Direction so lažnivci
Obsedena!
One Direction so lažnivci
Preberite tudi