evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Nasveti Kendall Jenner

15. 2. 2016; 10.48
Avtor: K.M.
Kendall-Jenner-Fashion-Week-Spring-2016
Le kako zdrži?

Čeprav je mišlenje mnogih, da manekenke ne delajo ničesar in samo uživajo, temu seveda ni tako. Res je, da imajo v času, ko ni številnih modnih revij, nekoliko več prostega časa, a ko nastopijo največji tedni mode, ni niti trenutka, ko bi se lahko sprostile. Med takšnimi je tudi Kendall Jenner, ki se je razgovorila o tem, kako se pripravi na teden mode v New Yorku.

''Zelo je zabavno, ko sem cel mesec odsotna zaradi dela, hrati pa je to zelo težko za moje telo in počutje. Če govorim o fizični pripravljenosti, pojem veliko vitamimnov in popijem zares veliko vode. Moram se potruditi in se obdržati zdravo za maraton, ki prihaja,'' je Kendall razkrila na svoji strani. Nanašalo pa se je predvsem na to, kako se pripravi na najbolj pomembne tedne mode, ko si res težko vzame trenutek samo zase.

Dodala je še, da se res posveča temu, da se v Los Angelesu druži s svojimi prijateljicami, saj se zaveda, da jih kasneje vsaj mesec dni ne bo videla. Z družino ni takšnih težav, saj se vedno udeležijo revij v New Yorku in Parizu ter se tako tam ujamemjo.




prejšnji članek
Predala je velik del premoženja
Obsedena!
Predala je velik del premoženja
naslednji članek
Zasačena na isti zabavi
Obsedena!
Zasačena na isti zabavi
Preberite tudi