oblaki, vreme
Svet24.si

Konstanta: nestabilno vreme, nujen bo pogled na radarsko sliko

1715284723-172a1607-1715284697348
Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo vodila Žibertova desna roka

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Taylor pokazala preveč?

29. 2. 2016; 05.19
Avtor: K.M.
taylor-swift-vf-oscars-party-04

Taylor Swift je resnično blestela. foto: Profimedia

Modni oskarji.

Na podelitvi filmskih nagrad, oskarjih, nagrajence in nominirance velikokrat zasenčijo modne oprave, ki jih nosijo. Včasih pozitivno in drugič negativno, zato smo samo zate izbrali tiste, ki so najbolj navdušile nas, ti pa nam o njih zaupaj svoje mnenje.

Ker je sama prireditev zelo svečana, smo se odločili, da pokukamo na eno izmed zabav, ki se je odvijala po njej, saj je tam najlažje ujeti edinstveno mladostniško energijo vpeto v kanček glamurja. Tokrat je bila naš navdih zabava Vanity Fair 2016, ki se je odvijala v prostorih Wallis Annenberg. Tam pa so nas navdušile kar tri zvezdnice, ti pa si tista, ki bo odločila, katera se je odrezala najbolje!

Prva, ki nas je navdušila, je priljubljena Taylor Swift, ki je na zabavo prišla v drzni črni obleki. Ponovno je pokazala svoj zavidljiv dekolte in neverjetne noge. Nosila je obleko Alexandre Vauthier gown, čevlje Giuseppe Zanotti in Jimmy Choo torbico. Vse skupaj pa je zaokrožila z vpadljivo zlato ogrlico.



Sledila ji je njena najboljša prijateljica, pevka in igralka Selena Gomez, ki v zadnjem času navdušuje predvsem s svojo samozavestjo. Tokrat je blestela v svetleči srebrni obleki znamke Louis Vuitton, čevljih Jimmy Choo in s trobico Tod. Vse skupaj pa je zaokrožila z neverjetnim make-upom.



Nominiranka za oskarja, Jennifer Lawrence pa je svoj navdih očitno videla v grammyjevi nagrajenki, Taylor Swift, saj je model zelo spominjal na obleko, ki jo je Swiftova nosila na prireditvi grammy. Seveda se je odločila za klasično črno barvo, a kratkega topa in dolgih nog ne moraš spregledati. Za njen videz je z obleko poskrbel Alexander Wang, videz pa so dopolnili čevlji Christian Louboutin, nakit Anita Ko in Alexander Wang torbica.

prejšnji članek
Bodi kot Kylie
Lepotičenje
Bodi kot Kylie
naslednji članek
Ta pulover je pretresel svetovni splet
Moj life
Ta pulover je pretresel svetovni splet
Preberite tudi