evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Olje nahrani in neguje tvojo kožo

17. 2. 2016; 07.58
Avtor: K.M.
lionesse-gem-beauty-taurus-girls
Z oljem lahko neguješ tudi mastno kožo.

Si vedela, da se lahko proti mastni koži nastopiš tudi s pomočjo olja.

Kadar žleze lojnice prekomerno delujejo in izločajo preveč loja govorimo o mastni koži. Pore so zelo vidne, koža pa se sveti. Ko se loj na površini poveže z odmrlimi celicami, pride do zamašitve por in pojavijo se mozolji. Motiš se, če misliš, da se boš nadležnega sijaja znebila s pogostejšim umivanjem ali uporabo agresivnih sredstev za odstranjevanje maščobe. S tem bomo lojnice samo še bolj razdražila in jih spodbudila k delovanju. Koža bo to razumela, da si ji naenkrat slekla zaščitni plašč, počutila se bo ogroženo in bo s pospešenim izločanjem loja hitro ustvarila novega.

Olje za obraz.



Za nego mastne kože uporabljaš Dnevno olje za obraz.
Dnevno olje za obraz vsebuje lahka rastlinska olja, ki pomagajo uravnavati povečano izločanje maščobe in čistiti kožo. Koži sporočajo, naj sama proizvaja manj maščobe. Olje iz mareličnih pečk, mandljev in pšeničnih kalčkov uravnava naravno vsebnost maščobe, normalizira nastajanje loja in oži pore, medtem ko izvlečki ranjaka ter korenja kožo umirjata. Kombinacija izvlečkov neema, šentjanževke in ognjiča vidno minimizirajo pordečitve in pomagajo vzdrževati sijočo polt. Olje je zelo lahko in se v kožo hitro vpije.

Rožno olje za telo.



Rožno olje za telo
Negovalno olje harmonizira in varuje.
Ob določenih trenutkih koža in čuti zahrepenijo po harmonični in krepilni negi. Takrat je čas za Rožno olje za telo. Dragoceno naravno eterično olje vrtnice in jojobino olje naredita kožo elastično in voljno ter hkrati ugodno vplivata na čute, še posebej kadar smo živčni in duševno izčrpani. Ker je izredno nežno, je primerno tudi za dojenčke.

prejšnji članek
Se je Zendaya zlagala?
Obsedena!
Se je Zendaya zlagala?
naslednji članek
Ali pitje mleka res koristi lepoti?
Lepotičenje
Ali pitje mleka res koristi lepoti?
Preberite tudi