najden-predmet
Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali
Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem ali poti v interesu države?

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

To si boš želela imeti

10. 3. 2016; 06.02
Avtor: K.M.
MTRX15060046
Ko nekaj odličnega, postane še boljše.

Če si želiš nekaj več, kot samo barvo za lase, blagovna znamka Matrix predstavlja novi Color Sync - 40 novih barvnih odtenkov, nova tehnologija  in po navdihu make-up 'primerjev'.

Prva barva za lase Matrix s 'primerjem' sedaj vsebuje 2x več ceramidov: 'Cera Oil kompleks'. Omenjeni kompleks izboljša površinsko celovitost las, naredi lase obvladljivejše, poenoti njihovo poroznost in naredi površino bolj gladko ter utrdi in obnavlja strukturo las. Novi Color Sync prinaša 2-krat bolj negovane lase po 20 šamponiranjih v primerjavi s formulo brez Cera Oil kompleksa.

Navdih za to novo izjemno rešitev za vse predstavnice ženskega spola, ki si želite hitre in očarljive nege ter sijaj v laseh, je Matrix črpal iz velikega uspeha ‘primerjev’ na področju ličil. Tako z novim Color Sync ponuja lasem podobne prednosti kot podlaga za ličila: ustvari enakomerno podlago in izboljša stanje las. Novi Color Sync bo zaščitil oslabljene pramene las, lasje bodo sijoči, zaznamovana z lahkotnimi sadno-cvetnimi vonjavami pa bo tudi salonska izkušnja nadve prijetna.

prejšnji članek
Grozne govorice o Justinu
Obsedena!
Grozne govorice o Justinu
naslednji članek
Končno se vrača
Moj life
Končno se vrača
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska