profimedia-0090086427
Svet24.si

Orjaški modro-sivi kiti so si opomogli

1687541884-dsc07123-1687541751687
Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Voskanje intimnih predelov ni boleče

3. 5. 2016; 08.04
Avtor: K.M.
brazilian-waxing
Če to delaš pravilno.

Dlačice na intimnih predelih so lahko zelo nadležne. Po eni strani nikakor ne veš, kako jih odstraniti. Ko pa ti to uspe, je postopek zelo boleč. Na koncu pa se vse dlačice še vrastejo. Vse skupaj pa vodi v še hujšo bolečino. Tudi če si imela z voskanjem že slabo izkušnjo, ti zagotavljamo, da ni vedno tako, samo pristopiti moraš na pravilni način. Če najdeš idealni vosek, to postane najboljša tehnika odstranjevanja dlačic na intimnih predelih.



''V kozmetični industriji pravzaprav skoraj ni izobraževanj, kjer bi se kozmetičarke lahko naučile pravilnih tehnik nanosa in odstranjevanja voskov. V kozmetičnih šolah tega zagotovo ne učijo,'' je največji problem pri voskanju, ki ga je izpostavila Lydia Jordane, ustanoviteljica in lastnica voskov Lycon. Dolga leta jih je razvijala v želji po tem, da bi strankam, tako moškim kot ženskam, ponudila možnost občutno manj boleče depilacije z vrhunskimi rezultati. Gre za vosek, ki je prožen in enostaven za uporabo, ki odstranjuje kratke in trdovratne dlake in ki je hkrati primeren še za različne tipe kože.

Paleta voskov Lycon vključuje raznolike vrste toplih voskov, ki so prilagojeni različnim tipom kože, različnim dolžinam in jakostim dlačic ter različnim delom telesa, s katerih se dlačice odstranjujejo. En sam vosek namreč ne more zagotoviti tako dobrih rezultatov, kot jih lahko kombinacija različnih voskov hkrati. Voski so narejeni iz najboljših smol in čebeljih voskov, dodane pa so jim čutne aromaterapevtske sestavine, ki kožo ščitijo, hranijo in negujejo.



Kaj pa vraščene dlačice?
Na suho, izsušeno kožo se voseki bolj intenzivno primejo, pri odstranjevanju le-teh pa zato s kože poleg dlak posnamemo tudi povrhnjico. To na koži ustvarja poškodbe, ki so prostemu očesu sicer nevidne, so pa odlična vstopna točka za različne bakterije, ki so glavni krivec za kakšna vnetja in podobne nevšečnosti, kamor so vštete tudi vraščene dlake. Zato moraš kožo negovati s kozmetiko za pred in po voskanju, ki pomagajo pri depilaciji, ki jo naredijo bolj prijetno in manj bolečo.

prejšnji članek
Za nami je eden izmed najbolj glamuroznih večerov
Obsedena!
Za nami je eden izmed najbolj glamuroznih večerov
naslednji članek
Presenetila je z novim tatujem
Obsedena!
Presenetila je z novim tatujem
Preberite tudi