sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Lepotičenje
 

Modni čevlji iz preteklosti

11. 9. 2016; 06.00
Avtor: K.M.
startas
Moraš jih imeti!

V času nekdanje skupne države je obstajala tovarna obutve, ki so jo nosili vsi. Leta 1976 so ustvarili znamko športnih čevljev, ki je bila narejena z novo tehniko gume. V osnovi narejeni za igranje tenisa, a so hitro postali ikonični čevlji športne mode v nekdanji skupni državi. Zagotovo so jih nosili tudi tvoji starši, a se je vse skupaj v času vojne vse do leta 2007 ustavilo. 

Govorimo o znamki Startas, ki je dolga leta kraljevala v izboru obutve tudi v Sloveniji. Podjetje je tako med letoma 2007 in 2013 naredilo veliko za to, da bi znamko ponovno obnovili in moramo reči, da jim je zagotovo uspelo. Žal se je podjetje popolnoma umaknilo iz Slovenije, a je najbližja trgovina že v Rovinju ali v Zagrebu. 

Športni čevlji so še vedno izdelani po klasični metodi, ki je bila uporabljena že v času največje slave, guma v kombinaciji s platnom, ki pa ni klasično. Gre za neverjetne potiske različnih oblik, barv in motivov. Ravno to, kar je v zadnjem času najbolj priljubljeno v svetu mode. Ročno izdelani čevlji narejeni iz 100% naravnih materialov, prav vsak par pa ima dodana 2 para vezalk.

Naj ti namignemo še to, da so na voljo po zelo dostopni ceni, edina napaka je to, da se jih ne da kupiti direktno v Sloveniji.



prejšnji članek
Hči slavnega igralca v veliki lepotni kampanji
Lepotičenje
Hči slavnega igralca v veliki lepotni kampanji
naslednji članek
Posnemaj njen videz
Lepotičenje
Posnemaj njen videz
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija